evet bendede hata veriyo 2 gündür neden olduğunu çözemedim
Printable View
Şu anda oynatan arkadaşlar nasıl oynatıyor :s
SIR alayına gidiyo walla:D
http://i55.tinypic.com/ddgggm.jpg
Asimos bu araçlar nerden çıkıyor Crx Sir ikinci elde var mesela sıfır yok.
Bunları rastgele Garajdan seçiyor ama kimin garajından kullanıcının mı yoksa yarışı düzenleyenin mi ?
bunları garajdan felan seçmiyo bunları kendisi belirliyo seçilen bişey yok uzaktan yarışta sadece kendi şöferini bide yarışmak istediğin arkadaşlarının şöferlerini seçiyosun gerisine karışmıyosun kime hangi aracı wereceğini kendi belirliyo...
bitane Amuse nismo 380rs 350z modeli gelmişti hediye onu yaptım demin
530hp 1120kg
ring de biraz turladım 3 turda 6.51sn ile dondum güzel yol tutan birşey çıktı oraya :D
listede kim varsa 2-3 söförünü yarıştırıyorum her yarışta .. gelsin paracıklar :D
Eyvallah 1-2 gündür açamıyorum açında çok param olucak inş herkeze çok teşekkürler :D
Bende finaller davasına fazla giremiyorum..
Anca akşamları 1-2 saat oynayıp çıkıyorum işte :(
Var mı ring veya başka pistlerde döncek olan..
2 saat falan takılabilirim..
valla ben dün geceden kalmayım hala yorgunluktan kılımı kıpırdatamıyorum .. o yüzden ben b spec devam :)
DÜn sabah 8den akşam 11e kadar onursümer , ilkayM , 307xsi , barış öztok , ve ismini hatırlamadığım 1kaç arkadaşın şöferlerini yarıştırdım.Tühhhh yazıklar olsun ulen birinizde benim şöferleri yarıştırın...:D
Yaw yine bakım varmış bende PS'yi açtım çıktım. :D
bu oyunda gerçekten iyi yol tutan viraj donebilien 4x4 ne var ya ?
oyunda kullanmayı beceremediğim bir kategoride :D hiç iyi zaman yapamıyorum subaru evo falan :D
Onur 4x4 yapınca tork dağılımını 30-70 yada 25-75 yap ozaman birazcık yanla alamican viraj kalmaz.Kolay kolayda spin atmazsın
4x4 lerde virajlarda el freni çekiyorum mutluyum :D
Bu siteyi bilen var mı? :D
Tüm araçların ayarlarını paylaşmış insanlar. Çok başarılı ayarlar buldum. Özellikle F1'i inanılmaz yaptım.
Adaş, buradan evo'na bir ayar yap bak gör nasıl yol tutuyor. :D
Main Page - GT5 Tuning