en son acılan sezonluk etkınlık 1 mılyon cr gıbı bsy verıyo ama sartları cok sacma geldı ya,yarısa b gıryorum mıllet yardırıyo gıdıyo bız hep arkadayız:)
Printable View
akşam hepsini deniyicem :D
Sezonlukta lotus çok zor resmen yanlaya yanlaya 1. olman lazım başka yolu yok.
h.sonu fiat 500 naaptıysam 2.liği yükseltemedim
can onları biliyorumda onlarda ayrı zor bide galiba 1kere veriyo parayı 2. kez kasıp sürekli para kazanamıyosun bana daha pratik bi yol lazım :) Gerçek hayatta para sıkıntısı çekiyoruz yaptıramıyoruz arabamızı bari oyunda yaptıralım nasıl iş bu ya oyunda bile para konuşuyo sinir oluyorum :D
Bide nette bi cheat dolaşıyo start + kare yuvarlak vs basınca 2milyon veriyo diyo bunun aslı astarı nedir bilen varmı ?
valla gt5 ile ilgili hiç duymadım oyle birşey akşam deneriz veriyorsa zaten garajı baştan yaparım :D
bu arada yeni bi psn oluşturun gt5 de doğum tarihinizi oluşturduğunuz gün girin yılınıza gorede araba hediyesi veriyor gt5 :D 1000.000 den az sa fiyatı diğer kullanıcınıza hediye gonderebilrisinzi :D tek o şansı var
gt5 doğum gunu hediyesi olarak supriz arabalar veriyor doğum yılına vs gore
haliyle ps3 de yeni bi kullanıcı açıp psn adresi onla oyuna sıfırdan başlarsanız o başladığınız günün tarihini girdiğinizden doğumgununuz olarak algılayıp size araç hediye edicek eski psn adresiniizde ekleyip oraya hediye gonderirsiniz çok pahalı bir araç değilse aslında boyle şeylere GT5 te hiç gerek yok b spec ve çevrimiçi yarışlar olduğu surece :)
update ten önce o şekildeydi ilk yarışta sağlam para veriyordu sonrasında onda birini veriyodu ama bu yarışlarda öyle değil her yarış her seferde aynı parayı alıyosun. Ben 1.000.000cr lık yarış görmedim ama sezonluk etkinliklerde soldan 2.turnuva olması lazım ismini hatırlamıyorum üst segment araçlarla yarışıyorsun ben enzoyla cıkıyorum mesela en sondaki yarış eifel kapalı pistte geciyor ortalama 5dk. suruyor yarıs 490.000cr veriyor 5 turluk bi yarış zaten 2.turda 1.liğe yukseliyosun arabanın ayarları sağlamsa. orayı tavsiye ederim
Onur naptın dediğime baktın mı ?
hadi ya,yarışta geçemiyoruz o sorundan dolayı,güncellemeyle alakalı diye düşünmüştüm.
:) 10 turluk bir yarışa girdim diyelim,baktım geçemiyorum start'a basıp oyunu durdurup oyundan çıkış yapmam lazım ama start'a basınca ekrana hiçbir seçenek gelmiyor,donuyor orda oyun.
valla bana doğum günüm diye araba geldide doğum günüm değil ki :D
herkes birbirinin şöförünü yarıştırırsa para sıkıntısı yaşamayız :)
oynayan var mi biraz monza yapsak