saveleri kaydetmemişmydin ? birde hdd ye niye format atmışlar soyleseydin keşke onlara
Printable View
saveleri kaydetmemişmydin ? birde hdd ye niye format atmışlar soyleseydin keşke onlara
ring de en iyi hangi arabayla donuyorsunuz sureniz nedir ?
çok fazla denemem olmadı ama teker teker deniyorum şuan 6.51 ile nismo 380rs ile dondum 350z :)
yok kaydetmedım yaa...network sayfası değişti mi
ps3te farklı olmuş...ıd birde şifreyı yazdıgımız yer...
alla alla :S
bana aynı gibi geliyor ama bu son güncellemeden sonra bakmadım bi fark varmı diye :)
sıkıldım kapadımda şimdi :D üşendim bakmaya tekdardan
çevrim içi yarışlarda bütün pilotlarımızı yarışa sokma durumumuz yokmu ? bu aralar giremiyorumda zaten
yok tek pilotunla diğer arkadaşlarını yarıştırabilirsin anca
arkadaşlar PS nin bedava verdiği daha doğrusu hediye ettiği oyunları indirmeye başladım. İlk indirdiğim 7000küsür mb benim internetim 6 gb sınırlı diye hatırlıyorum ama kol gibi fatura gelmesin ? yoksa bu ps3 ün downloadı yansımıyor mu imkansız ama bi soruym dedim. Bide bu oyunlar ne kadarda iniyor açık bırakıp yatıcam heralde her gün bitane anca indiririm.
Bu gece bi rolling yapalım ya
Roll yapılabilir ama bayadır oynamıyorum paslanmış olabilirim :)
Bana hertürlü uyar :) Yokmu başka roll yapmak isteyen :D
bende gelirim roll'e
Yokmu başka roll yapmak isteyen ya :D
bu akşam gelmem zor :D tüm gün gazladm 2 gün giremem büyük ihtimalle :) b spec 24 saat yarışları yaptırıcam bu arada :D
açında roll yapalım :D
üzerimizdeki pası atalım roll iyi olur
Beyler hazırmısınız FLASH haberi açıklıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dün akşam itibariyle Hulk NSX-R 467hp :D
warsa benim nsx im seni geçer diyen hemen gelsin patlatıweriyim:D
geçeriz abi sorun diil :D