iyi gazlamalar . tr ye gelsem de bende artık bi yardırsam :)
Printable View
iyi gazlamalar . tr ye gelsem de bende artık bi yardırsam :)
14726118425977134568
bekleriz
tolgakoken ve mertgp olarak suan fuji deyiz hamdolsun, 1472-6118-4259-7713-4568 bekliyoruz
mertgp
tolgakoken
draw307
mustafawrx
lasparagas
enes k20
bekliyoruz :D
bgn once gt5 sora fm3 oynadm bı garıp geldı ya gt5 ılk defa oynadm ama fm ye alıstık ondanmı garıp geldı bılemıorm ama
Güzel denemeler yaptık ama bir dahaki sefere beygir limiti koyalım daha zevkli olur.Bide kornalar duyulmuyor genelde rolling yaparken sellektör ile yapmak lazım.
http://www.fanatec.de/webshop/new_eu...4b9fb51149a65f
Aranan kan bulundu. G25 e son :D
Ya bişey sorucam sizinle yarış yapabilmem için seviyemin yüksek olması falan gerekiyormu 5 lvl ım da yarışabilirmiyiz?
güzel denemeler yaptık vala :) benim M5 720hp N/A :) saka makinesi oldu vala SLS gallardo falan dinlemez :)
Aynı yazıyı forza konusuna da yazmıştım. Buraya da ekleyeyim.
Fanatec i kendi sitesinden temin edebilirsiniz arkadaşlar. Göndermesine gönderiyorlar ama gümrük mevzularını biliyorsunuz. Benim şansıma bir arkadaşım aracılığı ve posta yolu ile geldiği için sorunsuz bir şekilde aldım.
Fanatec in yeni seti çok güzel. XBOX ta zaten wireless çalışıyor. PS3 ve PC de standart kablolu kullanabiliyorsunuz. Ama RF dongle denen bir aparat ile PS3 ve PC de de wireless kullanabiliyorsunuz.
Eğer gerçekten sim oyunlarına meraklı iseniz ve tek aletle işi çözmek istiyorum diyorsanız bu cihaz en uygunu ve en kalitelisi.
yaw varya özendiriyonuz milleti :D
ps3 ü orj çevircem en sonunda :D
ama xbox360 ve forza 3 daha cazip geliyor. bu kadro fm3 te olsa tadından yenmez valla :)
hadi gazlayan yok mu ? acin bi pistte yarisalim , roll felan yapmayalim ama :D
Bakım bittimi??