g25 ini hazırla onur , akşam yanlıyoruz :D
Printable View
g25 ini hazırla onur , akşam yanlıyoruz :D
1472 6681 3630 4564 7388
özelden konuşuruz onu :)
yanlız bugün fena GT5 server ı daha adam gibi oynayamadık 2 saattir
kaç saatir deniyorum odaya girmeyi tık yok inşallah akşam böyle olmaz,sağlam drift car yaptım :D:D
bu nat olayından patlıyor
Nat2 olan biri oda açsın
akşama ben açarım gene sıkıntı olmaz büyük ihtimalle
onur kurunca düzlir heralde , bizde bi problem var sanırım
benim kisi NAT2 , yinede problemli
Playstation storedan aldığımız oyunu 5 kişi yükleyebiliyormuş ama nasıl diğer arkadaşlarla paylaşıcaz bilen var mı ? Birde bu konuda şansımı deniyim dedim :)
ya ben aslında araştırdım biraz
psn kardeşliği diye konularvar tabi millet birbirini tanımadığı için ek hesap açıp üzerinden vs yapmışlar
sanırım her satın alınan ürünü 5 kere indirme hakkı doğuyormuşki bunu araştırırken sony nin bi açıklamasını gordum o hakkı 2 ye düşüyorularmış bu ayın 18 inden sonra :D
kotu haber biraz :D
sen mesela satın alıyorsun psn şifreni kullanıcı adını bana veriyorsun sen oyunu indirip log out yaptıktan sonra ben kendi ps3 umde ikinci kullanıcı olarak seninkini ekleyip açıyorum ve kendi cihazımada stın alınanlar kısmından download ediyorum bukadar basit işliyor
sadece şu kısmı tam anlayamadım her oyunun 5 hakkı var yani herkes 1 kere indirdikten sorna yanlışlıkla silerseniz oyunu bidaha yükleyemiyorsunuz galiba :D
bu arada ben dahil olurum hesap no verin çozerseniz havale yaparım bana ne düşüyorsa :D
aynen zaten ps3 oyun forumlarına hep bakıyorm tanımadıkları kişilerle toplanıp yaptıklarından ek hesap vs yapmışlar burda en azından tanıdık çok kullanan var :D
Bugun tam 3 saat ugrastik.onur,efe ben biraraya gelip ring yapalim diye....
yeni pack de karting pisti var bi tane , S13 le daldım oraya antreman yapıyorum , akşama yancıları bekliyorum:D
hadi girelimde oynıyalım :D
ben oda kurdum isteyen gelsin :) kart space 1 diye filtrelerseniz , canlı drift antremanı eheh