Kaç aydır bi giremedim online'a daha doğrusu siz girerken hiç zamanım olmadı yahu :ofk:
Printable View
Kaç aydır bi giremedim online'a daha doğrusu siz girerken hiç zamanım olmadı yahu :ofk:
Dunku denemeler fena degıldı bu gecede toplanalım ama headset olmadan zor oluyo anlasmak araba seslerınden konusulanları duyamıyorum kulaklık almam lazım :D
yahu gece gazlayıp gazlayıp durdukta ben hiç bişey anlamadım organize bişeyler yapmak lazım rollden ziyade uzun soluklu yarışlar yapalım bu gece
Arkadaşlar bu araçlar bi yarış kazanınca filan hediye ediliyor mu ? Eğer sahip olmanın tek yolu satın almaksa alıcam da :)
http://b1112.hizliresim.com/s/s/19yb8.jpg
Şu an için satın alınıyor. Ayrıca herhangi bir şekilde hediye olarak da gönderemiyorsun.
uzun zaman sonra bu gece sanırım girebilecem oyuna , baya bi süre daha giremeyecem sonra :)
müsait olan olursa gaz açalım :D
onur kardeşim çok saol yardımların için aldım sonunda birde akşam baglantımı hallettimmi artık ufaktan aranıza katılılırım
psn:By_FresH
Denk araçlarla tapa gaz yarışalım. SS7'de 3 tur.... :D
Aksama bende varim...oda acan yazsiin...
arkadaşlar direksiyonsuz amma zormuş yaaa :( alışmaya çalışıyorum
Odayı actık beyler Oda ısmı Techturkey roll nıght
Oda no> 1472 6399 8365 2930 4233
Psn ozer_38
Saat biraz erken ben 11 gibi giricem :)
Ben ve efe saat 12 gibi gelcez.....
bu arabaları almayı denedim kartımı kabul etmedi , hata verdi nasıl yapıcaz ?
güncelleme gelmişti dün bayadır girmiyorum güncellemeden sonra iki kişili oyunda kadran göstergesinde sorun çıktı bi benim kadranım oluyor bi arkadaşım kadranı oluyor bazende ikimizde kadran olmuyor bunu nasıl düzeltiriz ? ps azla yetinmeyi mi öğretiyor :D
1472 6399 8880 6893 6085
oda açıldı :D
10 dkye odadayım :)