84 olcak beyler kusura bakmayın
Printable View
84 olcak beyler kusura bakmayın
galatasaray maçı bitsin gelcem saplamaya :)
hahahah bana mı dun aksamı unuttun galba ben harıc dıyo beyler :)
1472- 6399- 8408 -2428- 2047 olcak beyler tekrardan kusura bakmayın
eettt hadıı beylerr beklıyoruzzzzzzz
hahahahhahahaah :) bekle ep 3 umde yapım aşamasında. sadece bekle rs le deldım ep3 lede delıcem :) ama yanlıs olmasın araban turbo benımkı atmosferık :)
ya şunu 5 6 kere deldiğimde gören biri yazsında sussun sana bundan sonra tiyo falan yok hadi bakalım bende sana bugün atmosferik arabayla gelicem 3 saniye sonra basıcam :)
Bende bi ep3hazirladim gecen hafta en setuplisindan. Herkeze gider. Samet sen dahil!!! :D
:D hadi bakalım rakipler artıyo sorunu halettinmi giremiyodun odalara ?
Cok ugrasmadim o gun , siz rolling yapiyodunuz bozmim diyr bi tane drift odasi buldum ona daldim. Problem yok yani
sarıyolar rolling e bende sıkılıyorum drift yapmak lazım ne kadar çok beceremesemde :)
Efe sen istanbuldamisin moruk...bi ring yapalim seninle
ben odaya giriyorum tam hareket ettiğimde sunucuyla bağlantınız kesildi diyo deli oldum, rastgele birinin odasına girdim sıkıntı yok bu ağ uyuşmazlığına nasıl çözüm bulacaz beyler soleyinde typerımla iddalıyım :D
Dostum bu aralar tam kamyoncu oldum 1 haftasa 3 kere gunubirlik abkara yaptim. Simdi yine yoldan geldim evdeyim. Hatundan firsat bulursam girerim aksam. Cuma aksamina kadar istanbuldayim sonra yine ankara
ep3 unle gel denıyelım spawn
şu oda numarasını yazsanıza düzgünce buraya geliyorum bitti maç
edit: 5 6 boy deldim demedim 5 6 kere denediğimizde geçtim dedim sonra şanzumanını aç gel beni geçersin dedim geçtinde neyin peşindesin yavru ceylan :D
en son yazdıgım duzgunu abı