Oyun bolgesidemi ayni olmaliymiski cokgarip geldi hata bana
Printable View
Oyun bolgesidemi ayni olmaliymiski cokgarip geldi hata bana
Şimdi denedim onuda "This content cannot be accessed on your account"diyor.Bide gidip Türkiye'den psn accont aldım ondada aynı hatayı verdi..
%91'ni bitirdiğim 400e yakın arabam olan gt5'e anlaşılan yeni accont'tan sıfırdan başlıcam.psn kartınıda boşuna almış olduk.
yeni harita geldiyse akşam test sürüşüne çıkalım . ona göre eve gidicem :D
şimdi ben indiricem 11 adet touring car olan paketi ama hesap ingiliz hesabı türk hesabımda var ona indirim diğerinde açabilirmiyim acaba ve şu yeni gelen paketi bulamadım
Türk hesabım var bulamıyorum bu yeni paketi nerde ?
yok mu daha paketi alan?
aynen bende bulamadım benimki ingiliz bende daha çabuk çıkıyo türk hesabına göre ama birşey yok ve biri bana yardımcı olsa şu türk hesabında alırsam diğer ingiliz hesabında da oynayabilirmiyim bilgisi olan varmı acaba ?
Paket düşmedi sanırım daha store ?
The new 'Speed Test Pack' and 'Car Pack 3' DLCs for Gran Turismo 5 are now available on the PS Store EU
GTPLanet e , "DLC is Online" mesajı düştü arkadaşlar .. sömürün
saglık sigortası ile ugraşmaktan yeni geldim eve bi kendime geleyim yumulucam :) düm gece 00.30 bekledim bişey cıkmadı :)
store düştü şimdi Gran Turismo 5 Car Pack 3 diye aratın çıkıyor
ingiliz hesabıyla alıp tr hesabına aktaramam mı ben şimdi bu yeni pack i biri söylesede indirsem artık :D:D
Aktaramassın sabret biraz daha.
zamanın da black ops a harita pack indirmiştim 2 hesabımda da oynuyodum şimdi teredüt ettim şimdi
olm verecğein 7 lira lan , indir . sonunu düşünen kahramanb olamaz :D