Bu aralar server lar biraz yoğun olur. Ondan olabilir. Network kablosunu çıkarırsan daha iyi olup olmadığını.
Printable View
Bu aralar server lar biraz yoğun olur. Ondan olabilir. Network kablosunu çıkarırsan daha iyi olup olmadığını.
ikinci ele F1 gelmiş alıp almamakta çok kararsızım..Daha sonra bi yarıştan hediye ederse yıkılırım 4.9 milyon dile kolay :D
e yani bende varken gidip alcak halin yok ya :) Bu arada historic carıda buldum :) Sen bana nascar yollayıver emre
Arkadaşlar psnler konu içinnde çok dağılmış durumda bir tane liste başlatsak herkes oraya yazsın lütfen tekrar.Benim gbi siteye yeni üye olmuş kişilerde kolayca ekleyebilirler....
GT5 psn listesi
İsim PSN
1.Çağkan - SSAARRII
2.
3.
4.
680mblik update geldi bugun , bekledigim gt academy north america bolumude acildi , suan cape ring de 15. siradayim tabi gecici bir pozisyon ama turnuva kapanana kadar kastiricaz bakalim . special events ve online dealership secenekleri cikti gt menude , online dealershipte baya guzel araclar var az ama oz sanki , tabi birde ikinci el :)
Biraz önce büyük bi heyecanla PS3 alıp geldim :) Ama internet bağlantısını yaparken şifreyi giriyorum hata verio sebebi ne olabilir acaba ?
ps3 internet erişimini açman gerekiyo kolun ortasındaki düğmeye bas gelen ekrandan internet ayarlarını bul internet connet olan yer displade dir onu enblade yap tekrar o sayfa üzerinde bir altında gene aynı şekildir onuda aynı konuma getir giriş sağlayabiliceksindir.
Bu konudamıydı hatırlamıyorum bir video konmuştu , zeminden direksiton seti çıkıyordu
Linkini verebilir misiniz
network e bağlanabilen varmı
lobi açtım gelmek isteyen yazsın numarayı yazim
s2k rolling yapcaktık noldu :)
yazda gelelim tolga