Dun 2 Gt-r iyi gazladnz bn s2000 le yetisemedim specleri roll ayarli birakmisim bildigin donmuyodu cihaz :) bnde sana katiliyorum once ring kasmak sonra zevkine drag roll istege gore yapilabilir ;)
Printable View
oyun hakkında bir kaç sorum var yardımcı olabılırmısınız? ps3 um yok ve bu oyunu hıc oynamadım sırf bunun ıcın ps3 alınırmı? arabaları ıstedıgımız sekılde doldura bılıyormuyuz atmosferık veya turbo . oyunda 106 , ep3 typer , RS i Fn2 tarzı arabalar var mı yoksa yama ıle mı yuklene bılıyor? far stop tarzı degısıklıkler yapılabılıyor mu hepizine simdiden teşekkürler :)
Sahsen kendi adima ben sirf bu oyun icin aliyorum ps'i...fn2 yok ek ep3 fd2 ler var.ayrica far stop gibi degisiklik olmuyor,belli arabalara on lip marspiyel spoiler difuzor takilabiliyor.arac ve jant rengini de istedigin gibi degisebilirsin.
yeni dlc icin mail atıcam daha cok mercedes istiyorummm :)
s63 & s65,cl63 & cl65, yeni c coupe, yeni e...
Rs trophy koysunlar artik yaa.
Ring actim
Herturlu arabayla yarisabilirim pist kasmayi sevenleri bekliyorum :)
1472 6399 8408 2430 0672
Efe yi görüyorum altta :D
ben anlamam ringden falan öyle mevlana gibi dönmek gelmiyo bana :D muhabbete geliyim
az birazdan bende damlıcam :)
vayy bende ilerleyen saatlerde gelebilirm....Efe uyuma moruk ring yapalım...
oytn ; ben joystick ile oynuyorum ve baya hakimim kendisine. direksiyon pedal falan sıkıntı ya şimdi, bir ton para hemde nereye koyacaksın onu :) dünyada çok iyi derecelere sahip insanların yarısı hala ds3 ile oynamaya devam ediyor yani , bu bir mazeret değil :)
dn4859; valla ps1'i gt2 için almıştım. ps2'i gt3 için almıştım. ps3'ü de gt5 için aldım. Tek oyunum o şu an. tek rakibi xbox'ın forza motorspor 3'ü. fm3 çoğu alanda gt5'den daha üstün. motor-aktarım-besleme swaplayabiliyorsun. görsel modifikasyon daha fazla. kontrolleri fizikleri kullanışı daha güzel. grafikler biraz sönük kalıyor ama sesler her açıdan daha iyi. herşeyden öte hasar modellemesi gt5'e 100 basar. ama gel gelelim ki gt5 ve ps3'ün değişik bir albenisi var o yüzden devamlı gt5 oynuyorum.
Bende xbox 360 da var ps3 de. gt5 de var forza motosport 3 de. iki konsolu ve oyunu da daimi oynayan birisi olarak son kararımı gt5 den yana kullanıyorum. Kesinlikle alınır :)
Giremiyorum ag uyusmazligi diyor :ofk:
her türlü drag , rolling için
1472 - 6118 - 3701 - 4258 - 1171
nerde rollcüler , dragcılar herkes pistmi kasıyo bu akşam :D
3 dakka icinde giriyorum. psn ekli olanlardan bakıp dalıcam odaya