ben gelmiyorum arkadaşlar, protesto ediyorum :o
Tamam başta eğlenceli oluyordu ama sonradan sıktı. Belli bir kategori yok. kimisi red bull alıyor, kimisi 106 alıyor, kimisi gtr 2012 alıyor. herkes kafasına göre ileri geri gidiyor kafa kafa tokuşuyor. yabancılar giriyor cirit atıyor. saat düzeni yok kim ne zaman giriyor belli değil. oyun amacını aşıyor 106'yı arkadan red bulla itekleyerek 400-500 bastırma girişimlerine giriliyor. kimisi erken kalkıyor yarım saniye önce falan. neler neler yani sıktı bu olay. 4-5 saat boyunca aynı işkence çekilir mi böyle. pist isteği yapıyor kimse cevap vermiyor. zaten oda sahibi kim bell değil. biri çıkınca başkasına devroluyor hiç kimse kimseyi takmıyor anlayacağınız :icon_wack
Madem bunca insan var oynamak isteyen buna bir standardizasyon gerekli. örneğin;
Arkadaşlar yarın akşam 22:00-02:00 arası "techturkey drag-roll" adı altında oda kuruyoruz. ilk pistimiz special stage route x. başlangıç için max 300 hp'ye sahip araçlar katılabilir.herkesi bekleriz.
odaya şifre koyuluyorsa koyulmalı ve buradan paylaşılmalı. yabancılar gelip bozuyor durumu sonra.
hah şimdi oyuna doğru düzgün girdik mi, tamam. bu şekilde biraz ısındıktan sonra oyun içinden ayarlara bakılır. misal şöyle ayar yapılabilir. ek9 civic. max 450 hp. max sert spor lastikleri. manuel vites. tüm elektronik sistemler kapalı vs.
sonra değiştirilir başka araç ve araç grubuna. böylelikle herkes eşit araba alır. olmayanlar ne yapacak denilirse, olmayanlara da olanlar hediye verecek yani arabaları.
bu tür standardizasyon kullanıcıların arabalarından ziyade yaptığı ayarlara ve tepki sürelerine bakar. 450 hp ne gelirse gelsin derseniz, birisi impreza alır kalkışı çok iyi olur sonra tıkanır, diğeri rocco r alır kalkışı kötü olur son hızda alır. böyle garip şeyler oluyor belirleyici etkisi olmuyor yapılan olayın.
Daha sonra ne yapılabilir 2 turluk nürburgring nordschleife açılır. gece gündüz ve hava değişimli. yine aynı şekilde le mans pisti açılır. daha sonra ralli parkuru açılır. oyun bu şekilde birşeye benzer yani.
şu an şu şekilde inanın hiç birşeye benzemiyor. max 1 hafta sonra herkes sıkılacak ve bırakacak oyunu. yeniden rafa kaldıracak taa ki şu en son eklenen süre ölçüm pisti gibi bir yenilik gelene kadar.
Valla yukarıda belirttiğim gibi bir sistem gelene kadar ben techturkey odasına gelmiyorum. sen bilirsin diyenleri duyuyorum :) haklısınız tabi benim pek etkim olmaz bu konuda ama neden Tech Turkey ismini daimi olarak sürdürmeyelim ? neden başka forumlarda tech turkey odası gibi oda açalım diyerek örnek alınmayalım ? yabancı forumlarda millet ligler turnuvalar düzenliyor bizse drag yaptığımızı sanıp araçları tokuşturalım :)
Özet olarak Marka-temsil-örnek-eşgal olalım beyler, oyunu zevkli hale getirelim, geçirdiğimiz zamanı birşeye benzetelim :)