liseli :D:D online oynarken gelin zevkli oluyo yarış roll drag herşey var :)
Printable View
10 hp arttı 1184 hp oldu 40-50 km yaptım bide
baslarım ya ohoooo varsın cigersiz olsun ben yine gecerim ahahahahaa
Rodaj kullanım tarzı ile alakalı değil ne kadar km yaparsan belirli bi hpye kadar artıyor güç sonra düşüşe geçiyor :)
Beyler bu arada Gt500 yarışları düzenleyelim başka bir grup ile sürekli oynuyorum hep aynı benzer arabalar güç sınırı var her pistte mücadele veriyoruz.Bizde birer tane alırsak değişik setuplar yaparak kendimize göre güzel yarışlar yapabiliriz.
Nissan
Motul Autech GT-R '08
Woodone advan clarion GT-R '08
Calsonic impul GT-R '08
Xanavi nismo GTR '08
Yellowhat yms tomica GT-R '08
Xanavi nismo Z '06
Honda
Epson NSX '08
Arta NSX '06
Raybrig NSX '06
TAKATA DOME NSX '06
Lexus
BANDAI DREZZA SC430 '06
ENEOS SC430 '08
DENSO DUNLOP SARD SC430 '08
PETRONAS TOM'S SC 430 '08
Bu araçlar 950.000 cr. Herhangi bir tanesini alabilirsiniz.Yalnız Güç sınırımız var 550 hp ye kadar.O yüzden burası önemli araçların yağını değiştirmeyin ve motor modifiyesi yapmayın kesinlikle Sadece stage1 yada stage2 turbo takarak gücünüzü 550 hp ye yaklaştırmaya çalışın.ilk etapta 520 hp civarı oluyor araçlar stage 1 veya stage 2 turbo ile daha sonra rodaj yapa yapa güçlenip 550 hp ye yaklaşıyorlar.
Bu akşamdan başlayalım mesela..
enes dediğin çok güzel bana uyar
b spec 9 saatlik yarışa başladım ondan yokum bu gece :D
burdan anlasılıyorki Sarbi'yle,Enes sosyal hayattan uzaklasmıslar :) arada yemek ve ihtiyac molası verin ehehehhe:)
yok yatmadan önce tekrar başlatıcam 2 kere oynamış olur :D
mert sosyal hayat devam ediyo napim enesi geçicem diye kasıyorum :)
uzman zaten b spec otomatik başlatıyorum 4 sürücü var değişe değişe bitiriyolar :D
11.30 gibi oynayacak varmı
akşam o saatlerde girebililirm oda nosunu yazın buraya :D
ayrıca enes bu araç olayını yapalım zaten takata nsx im var uzerinde biraz çalışayım rodaj vs keyifli olur :)
hatta farklı farklı kategoriler belirleyelim burda herkesin o kategorilerde aracı olsun gazlamak için :)
oyuna girme niyetindeyim varmı gelen ?
dun akşam güzeldi bu akşam varmı gene gelen ? saat 12 civarlarında uygun oluyorum ben
uzun bi aradan sonra bende burdayım :D
aksam bende gelebilirim
nurburgring + aem s2k turnuvası yapalım
yada type-r cup
ne dersiniz?
valla olur
aynı araçlarla gazlamak çok zevkli oluyor :D
yada şimdiden bi kategori belirleyelim araç hazırlayalım ayrıca enesin soylediği kategoride bi araç hazırlayın oda çok zevkli oluyor ;)
o zaman soyle yapıyoruz
iki adet yapalım, nurburgring ve baska bi pisttede olur
yapacağımız araclar
type-r, ek9 - ep3 - fd2 fark etmez, ama N/A olacak gırtlak ben fd2 ile katılacagım atmosferik yuklu
aem s2000 bide
size de uyarsa tabi
saat 22.30 uyarmı