Tam dayaklık bunlarr...
Printable View
Tam dayaklık bunlarr...
şimdi bu adamlar duygusal davranıyor. mesela STI de tüvden geçti bağıra bağıra inlete inlete girdi tüve, herşey modluydu. ama adamlar birbilerine diyorki bunlar zaten böyle. piyasada sessiz sti subaru filan pek görmediklerinden.
yeri göğü inleten subaru egzosunu orjinal sanıp. fabrika cıkısı jant lastik ölçülerine kafayı takabiliyorlar. işte sorun bu.
Samsunda bu kadar sıkı degıl bence sehır dısına tatıle gıttıgınızde yaptırın daha rahat olur resmen komedi ya kısa metrajlı fılm ceksen ödül alırsın :) Gelişme sürecindeki ülkemizde böyle saçmalıkların olmaması dıleğimle
2 sene önce e46 bmw'nin motor numarasını bulamamıslardı, gidip servisten kağıt almıstım motor numarası budur diye. gerçekten işten hiç anlamayan kişiler var aralarında, gittikten sonrada motor numarasının yerini göstermiştim benden başka insanları uğraştırmasınlar diye :icon13:
Valla bende tüv yüzünden çıldırmak üzereyim günlerdir arabayla uğraşıyorum. Jantlarımı 15'den 14'e düşürdüm bugün. Yarın zaten oem olan susturucumu başka bir susturucu ile değiştiricem. Daha sonrada oem yay takıp aracı yükseltip gidicem muayene tekrarına inşallah geçer rahatlarız.
benim bildiğim ve dikkat ettiğim kadarıyla bütün arabaların şöför kapısının içinde bi sticker yok mu aracın ağırlığını lastik ebatını teknik bildilerini yazan bi sticker onu göre göre nasıl böle bişey iddaa ederler gerçekten anlayamıorum bunları ki daha önce o lastik ebatınada bakmıolardı hondanın standartı 13 17lerle arabayı geçirdik :S
orjinalinden headers olan astralarda geçemiyor tüvden :D:D yazılı belge lazım...
ben en çok o gişe görevlilerinin 5dk da bi mola vermelerine sinir oluyorum, 20dk lik sırayı 1'5 saatte geçirdiler bu yüzden ben 10 kasımda girdim, allah sabır versin girenlere, beklerken yarım paket sigara içtim orda sinirden..
ysm poloyu götürdük beni içeri çağırdı headersı gösterdi bunun ne olduğunu biliomusun dedi yoo dedim arabanın orjinal manifoldunu sökmüşler bunu takmışlar arabayı size satan kazıklamış sizi dedi bende ahh dedim zaten bizi kazıklayan kazıklamış kardeş bare muayneden geçelim dedimm geçtik :D
salı günü opel combo götürdüm.kontak açıkken sis çalışmıyor.araç çalıştığında sisler çalışıyor bu yüzden sisler çalışmıyor diye hafif kusur yazdı. 126.66 tl idi sanirim zehir zıkkım olsun.
ben 15" sac jantla orjinal yüksekliğine getirip gittim vts yi alçak diye hafif kusur yazmışlar
valla servisten belge alıp gidip adamın gözüne sokup sonrada dava açmak en mantıklı seçim olsa gerek
:D ama arabanın üstünde body kiti 17 jantı falan vardı onlardan yana hiç bişey olmadı demekki artık onlarada çökmeye başlamışlar o olay çatalçada oldu ondan sonra hep kavaklıya götürdük arabaları direk geçti hondacı yada hondacı olmaya çalışan bi çoçuk var bütün mod arabaları o alıo inceden bi muhappet tamamdır :D