dün ankara eryamandada biz biraz sıkıntı yaşadık.....arkadasım istanbuldan bir m3 aldı neyse emniyetde plaka ruhsat işlerini kovalasın diye muameleciye verdik evrakları ruhsat cıkınca alırız biz dedik muameleci aradı ruhsatı veremiyolarmış şaşe numarası başka araçtata görünüyor dedi neyse dedik ne yapacaz eleman tüvden tespit yaptıcaksınız dedi gittik eryaman tüve verdik evrakları sıra aldık ama elemanlar külli keyif içerde muhabbetdeler sallayan yok baya sonra geldi biri actık kaputu şase numarasına baktı sonra motor numarasını bulamadı daha dogrusu bizde bakındık bizde göremedik bişeyleri sökmek gerek şimdi burda 3 bin motor araba sökülmezki vs gibi şeyler söyledi verdi bi kagıt bize borusana git motor numarasına baksınlar dedi yani bunlar herkese olabilecek durumlar ama şimdi bu tüvlerin orda bu motor numarasını kendi imkanları ile bakmaları gerekmiyor mu ? yani illa bizim borusana gidip birde oraya para vermek zorunda mıyız ? yoksa bunlar tamamen keyfiyetten elemanın üşünmesi sonucu bizi oraya yollamasından ibaret mi.....böyle bişey daha önce başımıza gelmedigi için soruyorum yani normal mi diye.....ama dün çıkan her arabanın sahibi yüklüce küfür ediyodu ahahha![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ben tüv'den bu kadar cahilliği beklemezdim...
Geçen senede bize yaptılar uğraşmayın bi b.ktan anlamayan adamları geçirmişler işin başına sonra millete ahkam kesmeler...
bnm arkadaşımın arabasında tavan kaput folyo kaplama ruhsata işli değil, 17 jant var ve yanak 35, film var ön cam dahil,xenon var, 5cm yay var ve hafif kusurlu şekilde geçti...
yazdığını okudum hocam... hertürlü personelin hatalı olduğunu kanıtlarım ki itü ye gidip bu aracın kusursuz bir araç olduğuna dair raporda almayı düşünüyorum. o harç da 400 tl filan. o parayıda onlardan davayı kazandığımda oraya git gel masraflarımıda tahsil edebilirim sanırım?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
biz burada gerçek bilgilerden bahsediyoruz adamların tamamen insafına kalmışız dün yiğitle iki araç götürdük app mühürüne kadar bakıyorlar koskocaman afiş asmışlar cam filmi hafif kusur olarak gözükmüyor artık ağır kusur olarak geçiyor dün cam filmlerini sökenlerin sayısı gördüğüm rahat 5 araç vardı boş boş konuşma arkadaşım biz öyle sağdan soldan duyduklarımızlada konuşmayız...
O yönden sıkıntın olmasın.Dava harç ve giderlerini başta sen yatırırsın ama haklılığını ispat edince yatırdığın her türlü harç ve ettiğin masrafları karşı tarafa yükler hakim..
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ya anlam veremiyorum.
bu adamlara gıcıklık yapılacak. arabalar öyle hemen geçmeyecek filan diye mi seminer görüyorlar ?
yani bir istasyon değil 2 istasyon değil. hepsi böyle neden ?
adamlar kılavuzu arabanın içinde yazan yazıyı neye göre inandırıcı bulmuyorlar neye güveniyorlar.
kendilerini tatmin etmekte değil bence bu. bir sıkıntıları var ama ne?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)