ümraniyede mahallemizde bir ps cafede adam satıyor 500 lıraya 2 kol 10 oyun toplam 60 saat oynanmamış..450 ye alırız ısteyen arkadasa chipli ama...temiz cihaz baktım dısardan temiz :)
Printable View
ümraniyede mahallemizde bir ps cafede adam satıyor 500 lıraya 2 kol 10 oyun toplam 60 saat oynanmamış..450 ye alırız ısteyen arkadasa chipli ama...temiz cihaz baktım dısardan temiz :)
Evet Forza için yeterli olsun sorun degil başka bişi oynamam büyük ihtimalle zevk almıyorum çünkü. :) Ordaki eleman harici harddisk takılıyo falan dedi ama burda okuduguma göre o zaman biraz hızda problem yaşanıyo diye biliyorum.
evet ben şu an gayet rahat oynuyorum bir sıkıntı yok :)
Forza 10 12GB degilmi?
Satıcaktım vazgeçtim xboxı satmayı :) edit
korsan almasaniz da online oynasaniz sizi nelerin bekledigini gorseniz :D
Yok abi yok ankarada xbox kalmamış olanlarda 900 istiyolar, sadece mediamarket ta 699tl cift oyun elit var 120gb lik. Forza zaten hiç bi yerde kalmamış direksiyon desen yok :) kuzenimi öldürebilirm :D
direksyon bulmak zor gercekten ama forza yi netten alabilirsiniz problemsiz gelir, cem daha yeni siparis verdi ultimate edition forza
O zaman Alp sana bir ipucu ;
5M migroslarda var 250 gb XboXs 360 699 12 taksit..
Yada kangurum.com.tr den al evine teslim etsinler 5M den..
www.kangurum.com.tr: M ELEKTRONIK , XBOX 360 250GB KINECT READY OYUN KONSOLU :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Bu ay ne güzel alacaktım, yalan oldu :D
Bu kangurudaki tavsiye edilen model mi? Birsürü modeli var bazılarını almayın diyorlar ya karıstı iyice kafa.
microsoft neresinden bakarsan bak küfürü hakediyor
Yavuz um bu migrostaki ben gidip gördüm hatta aralık insertinde de vardı..
Aynen xbox slim 250 gb lık kinect ready model..Yani en son çıkan model piano black kaplamalı dahili wi-fi lı dokunmatik tuşlu pal model..
gönül rahatlığı ile alabilrisiniz 2 sene garantili..Şu an için en üst model zaten slim in iki tipi var 4Gb ve 250 GB..
Bi bütce planlaması sart oldu o zaman :D
Xbox icin jantı bile satarım o derece su an :)
xbox almayı düşünenler lütfen bu videoları izlesin; gerçi excl. değil ama grafikler süper...
22 şubat da piyasada , oyunda online ve offline co-op modu varmış 4 kişilik :D:D
YouTube - Bulletstorm: Weapons Trailer
YouTube - Bulletstorm: Gameplay Trailer
YouTube - Bulletstorm Gameplay Walkthrough - Gamescom '10
250gb alin sonra pisman olmayin, demedi demeyin :D
6ay taksitle alsam mı :)
Resmen tek oyun için alacağım:)
tek oyun için almayın, çoğu oyunu ps3 den güzeldir :)
valla pisman olmassiniz live da oynayacaksiniz. Offline oynayanlar bir yerde bayar...
Cuma Amsterdam'a gidicem fanatec bulursam alıcam bende :)
Siteyi tekrar verebilirmsin bende böyle yapabilirim iyi olur.
artik cok gec bence, subat 2. haftaya zaman veriyorlar mail atip konusabilirsin.
FANATEC
kineticle nasl oynanır acep ? hemen hergün saatlerce forza oynuyorum ama direksiyonla çok daha güzel olur kanımca .. direksiyonmu,kinetic mi :D
direksyonla daha iyi olur fakat kinect bakis acilariniza gore camera yonunu ayarlarsa anormal keyifli olur ;) su an ki forza da bu mumkun degil ekim kasim gibi yenisi cikacak sanirim
peki yeni forza bu bizim son version aldıgımız xboxta oynanabilicekmi? :D elimizde kalmasın
live üyeliği alıcam alamıyorum ban dalgasına :D slime saklıyorum inş kısa sürede bitane fw atmıyacağım bir slim alıcam :D
oynanacak yeni xbox cikmasina daha cok var kinect yeni cikti..
Live uyeligi alman birsey degistirmez ban lanan accountun degil makinan olacak, ayn, accountu yeni aldigin makinanda kullanabilirsin live uyeliginle beraber
Ee iyi bari elimizde kalmasında bu cihaz sonra moral bozulmasın ps3'ten vazgeçtik o kadar. :P Şimdi bi tane 12ay taksit 700tl cift oyunlu silm 120gb buldum belki onu alabilirm. Direksiyon arıyorum şimdi Ankara'da.