bende geçende ps3 üm bozuldu diye yenisini almıştım meğersem modemim bozulmuş aldığım ps3 ü xbox ile değiştirdim yakında g27yide fanatec ile değiştirip forzaya geçiş yaparım![]()
bende geçende ps3 üm bozuldu diye yenisini almıştım meğersem modemim bozulmuş aldığım ps3 ü xbox ile değiştirdim yakında g27yide fanatec ile değiştirip forzaya geçiş yaparım![]()
Mehmet al bunu istersen ;
FORZA 3 ULTIMATE COLECTION PAL SIFIR HEMEN KARGO GittiGidiyor.com'da #34883855
Belki bilen vardir bi sorayim;2 kisi karsilikli oynarken player 1 kariyer modunda modifiye ettigi araclari kullaniyo ama 2. Oyuncu kullanamiyor,yani biz beceremedik belkide varmidir bi yolu ?
Kardesi oynuyodur
Evet arkadaslar bugun de bir arkadasa xbox aldik gece dayanamayip fanatec i de baglayip oynadik tek kelime ile muhtesem ilk izlenimimheel and toe sart o kadar diyorum
g25 ve gt5 deneyimimle cok ayri seyler..
Yarin aksam insallah forzadayim ucagim oglendecem ac bagaji geliyorum
![]()
Türkiye sitesi aktif fakat Xbox ta çalışan versiyonu getirmiyorlar. PS3 ve PC de çalışan modeli getiriyorlar.
Bende aksama yetisebilirim .. Tr a siparisini cozmeye calisirim bir doneyim istanbul a. İsteyenlere yardimci olmaya calisirim.
1 ay deneme gold üyelikten sonra sınavdır iş dir cihazı 2 aydır hiç açamıyorum yazılarınızı görünce nasıl canım çekiyorinşallah 2 3 Nisan'dan sonra katılırım aranıza
![]()
.
Akşam haftalık yarışımız var ama boş koltuk kalır mı bilmiyorum açıkçası. Geçen hafta 8 kişilik yer doldu. Boşta kalan arkadaşlar vardı. Olmazsa onlarda kendi odalarını kurar.
Arkadaşlar xbox 360 slim elite 250gb kinect ready ile kinect cihazını azami 1000 liraya nerden alabilirim,doğu bank'ta varmıdır ? Birde kinect kullananlar,gerçekten cihaz bahsettikleri gibi fevkalademi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)