hehe,hojjjbulduk....
Printable View
Bu gün hiç farketmeden alışveriş yapmışım senden. Konuşma arasında Ankara'dan geldim dedin, sonradan dank etti. =)) Hayırlı işler bol kazançlar.
Slot anahtar =)
Allah utandırmasın hayırlı işler bol müşteriler inşallah Hayırlısı olsun :)
allah Utandırmasın Semtımız guzeldır . o sokakta Ara sıra cakal cukallar gezer Dıkkatlı et mekan ıslettgını unutma yeter :) Hadı allah yardımcın olsun
ahahha harbimi:D:D
bi dahakine çaya beklerim o zaman;)
ALLAH razı olsun:]]
yok yok o konuda biraz tecrübe var, var ama işte damarıma basmazlar umarım:D
teşekkürler dilekleriniz için. amin....
Allah gönlüne göre versin :icon_tup:
Allah gönlünüze göre versin :) Hayırlı işler bol kazançlar :)
ALLAH razı olsun arkadaşlar,çok teşekkür ederim dilekleriniz için.
Adres'im 1728.sokak(kilise sokağı) 3/B karşıyaka
323 44 04 --- 0533 258 54 98(karşıyaka civarı çilingirlik hizmetim:D:D)
heeeeerkesii çay içmeye kahve ikram etmeye beklerim kapım 24 saat açık sizlere...
oto anahtar konusunda sıkıntı yaşayan olursa yavaş yavaş malzeme makinalar geliyor o konudada yardımcı olurum;)
anahtar kilit elektrik hırdavat su tesisatı:D kendi çapımda yapı market kurdum her zaman beklerim:):)
Allah utandırmasın herşey gönlünce olsun :D nasıl varmı hareket :D:D ?
Amin ALLAH razı olsun,
çok şükür çok şükür
bir taraftan resmi işlere koşturuyorum öglene kadar bu hafta öglenleri ancak gelebiliyorum ama gelecek vaad ediyor şükürler olsun:]]]
çok şükür çok şükür:):)
o değilde bu tipocu geçiyor günde 5 defa:D ALLAH'ım yarabbim bu nasıl egsozdur bu nasıl woofer sesidir çözemedim ben bu arabayı:D
Hayırlı olsun ;)
Ben de bi is bulsam 1dk durmam giderim izmire :)
hayırlı olsn dilerim herşey çok güzel olur sizin için.
İzmir güzeldir, hayırlı uğurlu olsun :)
Hadi hayırlı olsun allah bol kazançlar versin inş :)
bi valizle geldim bi valizle gitmem umarım:D
teşekkürler
teşekkürler
amin inş. teşekkürler.
Aliiiiiiiii yaw arabayla girmişsin sokağa bende sandalyenin üstündeyim anlayamadım şaşırdım:D
bekliyorum ona göre;)
Baydi artik Amerika...TR'ye donmek istiyorum ama dogup buyudugum yer olan Istanbul'a degil Izmir;e...Aileminde memleketimiz olan Canakkale'ye tasinma ihtimali var vs..Turizm otelcilik mezunuyum ve cok iyi derecede ingilizcem var...Nerede yasayip neler yapmami tavsiye edersiniz Izmirde ?
ee izmirliler hadi bi buluşma ayarlayın tanışalım-mangal-roll (koşarak eşlik ederim söylüyüm:D)
tanışma muhabbet faslı yapalım hadi:)
hayırlısı olsun..adına sevindim.benimde planladığım bir olayı gerçekleştirmişsin.senin için umarım daha iyi olur..
Allah utandırmasın, hayırlı işler bol kazançlar