Çatı ve 4.kat tamamen yanmış..
Printable View
Çatı ve 4.kat tamamen yanmış..
bakalm, restoremi edilecek yoksa yerine bişey mi dikilecek...
Çok kötü ya fotoğrafları görünce resmen içim gitti :( :(
bunların yatacak yerleri yok öbür tarafta allah belalarını versin iyi ki görmüşüm gitmişim zamanında hiç görmeyenler çok şey kaçırdılar işlemeler duvarlar muhteşemdi.....
oha ya yok böyle bi olay yazıkk
Nautilus ten gördum buyuk bır yangın kimse görmeden tren garı gıbı kalabalık bı yerde bu kadar cabuk buyumesi şaşırıyor insan tamirat falan varmış kibritten ev gibi yandı koca bina bide heryeri taş sadece catı yanabılır YUH diyorum yani
uzun zamandır konuşulan ufaktan ufaktan fısıldanan otel projesinin ilk adımı atıldı ortaya yazıktır günahtır allahsızlar
Valla yazık yabancılar degerlerine nasıl sahip cıkıyorlar.
Biz de yok etmek icin cabalıyoruz.
umarım otel için böyle bir aptallık yapılmıyordur
şu anda kanaltürk veriyor izliyorum yazık walla
İnanın bazı değerlerin bazı insanlar için önemi çok büyüktür bunlar benim için haydarpaşa garı galata köprüsü galata kulesi bazıları küçüklüğümden beri hayatımdaki önemli yerler çok üzülüyoruz
Merakla yapacakları açıklamaları bekliyorum..!
haberlerden öğrendiğim kadarıyla çatıda yapılan izolasyon çalışması sırasında yangın başlamış ve 2 kişi gözaltında bulunuyormuş. çünkü kadıköy belediyesinden bu iş için izin alınmadığını belediye başkanı açıklamış.
Off çok kötü olmuş yaa :(
çürük raporu verilir hemen. ardından çıkar birileri bize verin kiralayalım, ayağa kaldıralım, restore edelim derler. bina kiralanır 99 yıllığına komik rakamlara....
çok yazık. yabancılar olsa demekten kendimi alamıyorum . adamlar herşeylerini koruyor.
Arkadaşlar ne çabuk unuttunuz.hatırlarsanız burayı Hotel yapmak istiyorlardı ama izin verilmemişti.çatı izolasyon bence malzeme yapılmış bu sabotaj için..kimbilir bunun altında kimlerin parmağı var..:mad: