isteyen istediği fiyata satar istediği fiyata alır,
kimseye zorla sat yada kimseye zorla al denmiyor sonuçda
alacak kişi başına gelecek şeylere katlanmalı
satacak kişide gönlünü rahat tutabilmeli.
Printable View
isteyen istediği fiyata satar istediği fiyata alır,
kimseye zorla sat yada kimseye zorla al denmiyor sonuçda
alacak kişi başına gelecek şeylere katlanmalı
satacak kişide gönlünü rahat tutabilmeli.
Hay açmaz olaydım linki yaa
Kusucam a.k
ya arkadasım 12 akuyle yada o muzık sıstemı nası bır sase bozukluguna yol acacak allahın askına bırınız cıkıyor o arabayala dogru durust gazlanmadı dıyor dıgerınız cıkıyor gazlandı dıyor bunları soyleyen herkesde eskı sahıbı arkadasımdı dıyor neyse velhasıl alacak olan kısı gelsın gorsun kım haklı kım degıl burayada yazsın ben aracımın arkasındayım ıcınde dısında ne KESIK bır yer var ne motorunda sanzumanında en ufak bır sorun nede önden ağır bir darbesı yada sasesınde problem var bu kadar konusmanın ardına da hala asılsız soylemlerde bulunursanız benım dıyecegım artık bır sey yokkkk....
Hacı kardeşim arabayı satacağını söylediğinde sana nacizane akıl verdik boyat veya kaplat beyaza o şekilde ilan ver bu amk rengi bu arabayı damalı eşşek gibi gösteriyo .şimdi derhal kaldır bence o ilanı boyat beyaza sonrada arabanın kazalı vs. fotoları ile neyi var neyi yok detaylı bir ilan ile vereceğin dip rakama sat
dallas dızısı gıbı olmus =)))
Bir typer in bittigi an, orjinale donse cok daha saglikli satilir.. Mutasyona ugramis gibi..
Usta avataradan resmi kaldırırmısın midem bulanıyor
herkes işine baksın ahmetim ;)
mesaj sana ulaşmamış o zaman...
alana hayırlı olsun dedim zaten :)
o arkadaşlara pert kaydı olan typer ilanlarını numaralarını gönderiyorum ....
pert typer ilanlarını öm olarak atarmısın ?