User Tag List

Sayfa 1/10 123 ... SonSon
176 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Klasik Amerikan için Yardım!!!

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Klasik Amerikan için Yardım!!!

MK1 projem bulduğum 2. kaportacınıda bana kazık atmasıyla son buldu. İşi öğrenmek için harcadığım paranının gereksiz oduğunu düşünerek Golf u dağınık şekilde satma kararı alma kararımla birlikte evden gelen teşvik ile çocukluğumun hayalı olan 72-76 arası bir Camaro bakmaya başladım. Forumda bildiğim kadarı ile klasik amerikan larla uğraşan arkadaşlar var. Gün içinde yaptığım ufak araştırma sonucu internet ortamından çok fazla satışı olmuyor bu araçların , olanlarda uçuk paralar. Ben restorasyon için aldığımdan çok derli toplu olması gerekmiyor. Restorasyon geçirmemiş olması benim işime gelir hem maddi olarak hemde ne aldığımı bilmem açısından. Sahibinden de 2 adet ilan gözüme çarptı biri İstanbulda ona ustamla bakmaya gidicem biride Ankara da onada artık nasıl yaparız bilemiyorum. İstanbuldaki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ect-car/detay/ . Ankara daki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34877177/detay . Düşündüğüm fiyat aralıkları bu düzeyde. Bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    netteki fiyatlara bakma , evimin arkasında boşboş yatan aşırı cillop 76 formula 12bin ytl ye satıldı , su anda sahibindende; sadece ön tamponu boyandı 28.000 usd ye satıyolar.net dışında daha cok araba var satılık olan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca istediğin gibi düzgün araç alsanda min 5 bin usd kenarda dursun heran birşey cıkabilir , hem kaç senelik araçlar hemde eski sahibi nasıl kullanmıştır kim bilir..

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parçaları hazır olan project car yazan arkadaşımın arabasıdır, ve ilanda belirttiği gibi bütün parçaları hazırdır ve kaporta dışında hiç bir sıkınıtısı yoktur. hatta bamaya gitseniz marşa bassanız direk çalışır ki kendiside sorunlu bir insandır bu konuda her arabasının yanına gittiğinde çalıştırır karşısında oturur izler.

arabanın farı stobu bütün ıvır zıvır parçaları çok temiz durumdadır ve gözüm vardır onlarda arabanın bu haliylede dolaştım çok zevkli madmaxten fırlamış gibi aklıma daha bişeyler gelirse yazarım
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    camaro alırsanızda kesinlikle 350 kübik inç alın, mümkünse model yılı en yüksek 74 en kötü 75 ten fazla almayın. benim kısaca basitçe tavsiyelerim bunlardır. tabikide herşey sizin zevkinize kalmıştır
    74 model sehpa...

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide ufak bir dipnot alirken sase ve motor numaralarini iki kez kontrol et veya ettir ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parçaları hazır olan project car yazan arkadaşımın arabasıdır, ve ilanda belirttiği gibi bütün parçaları hazırdır ve kaporta dışında hiç bir sıkınıtısı yoktur. hatta bamaya gitseniz marşa bassanız direk çalışır ki kendiside sorunlu bir insandır bu konuda her arabasının yanına gittiğinde çalıştırır karşısında oturur izler.

arabanın farı stobu bütün ıvır zıvır parçaları çok temiz durumdadır ve gözüm vardır onlarda arabanın bu haliylede dolaştım çok zevkli madmaxten fırlamış gibi aklıma daha bişeyler gelirse yazarım
    camaro alırsanızda kesinlikle 350 kübik inç alın, mümkünse model yılı en yüksek 74 en kötü 75 ten fazla almayın. benim kısaca basitçe tavsiyelerim bunlardır. tabikide herşey sizin zevkinize kalmıştır
    O araca en kısa sürede bakmaya gidicem , tabi birde o aracın 1,5 senedir neden satılamadığıda hala aklımı kurcalıyor Sizin bildiğiniz başka araçlar var ise onlarada bakmak isterim.
    - The Ultimate Sleeper -

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf ü kaça satacaksınız durumu nedir? araç benzinlimi dizel mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde araç bulunmuyor ne yazıkki illa bir tanıdık işin içinde olan biri vasıtası ile ulaşmak lazım anladığım kadarı ile yoksa döküntü bir arbaya 30.000tl vermek zorunda kalıcakmış gibi hissediyorum.
    - The Ultimate Sleeper -

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sultankızının dediği gibi ilk ilandaki araç aslında tam size göre o fiyatlara standart bir araç alacakken yanında bi ton yedek parçası ile almak çok mantıklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    golf ü kaça satacaksınız durumu nedir? araç benzinlimi dizel mi ?
    Pm. atıldı...
    - The Ultimate Sleeper -

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sultankızının dediği gibi ilk ilandaki araç aslında tam size göre o fiyatlara standart bir araç alacakken yanında bi ton yedek parçası ile almak çok mantıklı
    İnşallah beklediğimiz gibi çıkar ve fiyattada anlaşırsak benimde aklımdaki araç tam olarak o... Tabi yanında gelen parçalar yedek parça olarak değilde direk kullanılması gereken parçaları olucak çünkü fotoğraflardan bile net olarak aracın kaporta nerdeyse komple çürük olarak gözüküyor.
    - The Ultimate Sleeper -

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pm. atıldı...
    bir pm de ben alabilirmiyim .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O araca en kısa sürede bakmaya gidicem , tabi birde o aracın 1,5 senedir neden satılamadığıda hala aklımı kurcalıyor Sizin bildiğiniz başka araçlar var ise onlarada bakmak isterim.
    bütün parçaları tam olmasına rağmen biraz kaporta işi olduğundan sanırım kimse tam anlamıyla göze alamıyor, oyüzden satılmıyor olabilir.

ben bu hafta sonu bir araştırırım, sonra aynen burdan haber veririm aklımda şu anda satılık olarak bir bu araba var başka yok ne yazıkki ama araştırıcam esinlikle

amerikan güzeldir
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah beklediğimiz gibi çıkar ve fiyattada anlaşırsak benimde aklımdaki araç tam olarak o... Tabi yanında gelen parçalar yedek parça olarak değilde direk kullanılması gereken parçaları olucak çünkü fotoğraflardan bile net olarak aracın kaporta nerdeyse komple çürük olarak gözüküyor.
    evet araç hakaten çürük ama taban sacından tutun arka canım altındaki ufacıcık parçaya kadar herşeyi tam ve arabanın üstünde bulunan farı krom parçaları panjuru herşeyi çok güzel durumda. içindeki göstergeler bile çalışıyordu en son hatırladığım kadarıyla

kaportacı olarak neresini düşünüyorsunuz bilmiyorum ama amerikan konusunda cidden usta birine ihtiyacınız var çünkü en basitinden arka çamurlukların çok düzgün kesilip biçilip yenilerinin 0 hata ile takılması lazımki arabanın hatları bozulmasın.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün parçaları tam olmasına rağmen biraz kaporta işi olduğundan sanırım kimse tam anlamıyla göze alamıyor, oyüzden satılmıyor olabilir.

ben bu hafta sonu bir araştırırım, sonra aynen burdan haber veririm aklımda şu anda satılık olarak bir bu araba var başka yok ne yazıkki ama araştırıcam esinlikle

amerikan güzeldir
    Çok teşekkür ederim resimlerden direklerdede çürük gözüküyor ve benim gözümü en çok korkutanda tavanın deri kaplı olması ve altından %90 demir tozu çıkacak olması tavan sacı yerine...
    - The Ultimate Sleeper -

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet araç hakaten çürük ama taban sacından tutun arka canım altındaki ufacıcık parçaya kadar herşeyi tam ve arabanın üstünde bulunan farı krom parçaları panjuru herşeyi çok güzel durumda. içindeki göstergeler bile çalışıyordu en son hatırladığım kadarıyla

kaportacı olarak neresini düşünüyorsunuz bilmiyorum ama amerikan konusunda cidden usta birine ihtiyacınız var çünkü en basitinden arka çamurlukların çok düzgün kesilip biçilip yenilerinin 0 hata ile takılması lazımki arabanın hatları bozulmasın.
    Usta olarak Ümraniye sanayii de muharrem Usta var çok eski bir ustaymış motor ve mekanik içinde Kuzguncukta Avni usta , benim peder eski Amerikancı olduğundan onun tanıdığı eski ustalar hepsi yaşını almış bu arabaları 0 ken görmüş adamlar. Tabi aracı bulduktan sonra birkaç yerle daha görüşülür fikir açısından ama şimdilik ekip bu şekilde...
    - The Ultimate Sleeper -

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir pm de ben alabilirmiyim .
    Bir Pm. de buraya gitti
    - The Ultimate Sleeper -

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten bu manyak amerikalıların tavana deri döşeme olayını hiç anlamıyorum benim arabamda çook eskiden deriydi, 8 sene önce kaportaya girditen sonra söktüm attım resmen çürük mıknatısı saçma sapan bir uygulama.

yok demir tozu kadar çürük çıkacağını zannetmiyorum çünkü arabanın tavan döşemesini sökmüştüm okadar kötü durumda değildi.

Aslında burda en önemli olan kısımları arabanın marşpiyer bölümü çünkü bu arabalar yarım şasi olduklarından orası arabanın taşıyıcı kısmı oluyor ve kaporta esnasından oralarında çok dikkatli bir şekilde yapılması lazım. kaporta bittikten hemen sonra şasi tamamlayıcı alıp marşpiyerlerin esnemesini azaltmak lazım yoksa gelecekte bunlar çürük olarak geri döner başlama yerleride arka çamurluğun tavanla birleşim yeri ve yine marşpiyerle birleşim yeridir.
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)