allah korusun ya çok kötü..allah ailesine sabır versin.o doktorada helal olsun görevini yapmış sonuna kadar
Printable View
allah korusun ya çok kötü..allah ailesine sabır versin.o doktorada helal olsun görevini yapmış sonuna kadar
Bayanin yaptigi mudahele gozlerimi doldurdu helal olsun..
Taniyanimiz var mi arkadaslar arkadasi? Insallah tekrar hastanede kalp atisi baslamis ve hayattadir.
Allah korusun dikkat edin arkadaşlar.İzleyemedim bile hepsini :S
bu bariyerLere bir çözüm üretilebiLir heraLde..
avrupa'da da benzer bariyerLer kuLLanılıyor ama çok tehLikeLi bence gözden geçirmek gerekiyor bu geri kalmış teknoLojiyi..
çünkü hiçte az değil bariyer sapLanmaları..
allah rahmet eylesin.
herkes allah rahmet eylesin demiş ama ben öldüğünü sanmıyorum çünkü ölünce olay yerinde ceset torbasına alıyolar diye biliyorum ölmüs olsa okadar müdahaleden sonra o cihaz ekipmanları filan takmazlar diye düşünüyorum...öldüyse allah rahmet eylesin yaşıyosada allah şifa versin diyim gercekten inanılmaz ürkütücü bi kaza o bariyer önden girseydi parcasını bile bulamazlardı çöp şiş gibi olurdu...bayan doktorunda gercekten elini öpmek lazım bicok kişi o fedakarlıgı göstermez bence
O nasıl bir bariyer öyle yaa ..Öldüyse allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü,yardımda bulunan bayana gerçekten helal olsun..İçim kötü oldu o bariyeri öyle görünce allahım oradan nasıl çıktı o yaa..Bazen hayattan bıkıp lanet etsekte iyiki hayattayız kıymetini bilmek lazım..
Çok kötü..Eğer öldüyse Allah rahmet eylesin yaşıyorsa Allah acil şifalar versin.Doktoru tebrik etmek gerek çok çabalamış kurtarmak için
kazayı yapan yakınımdı ambulansta durmus kalbi tekrar yarın cenazesi defnedilecek
Yoldan geçen doktor da müdahele etmiş;hatta kalbi yeniden atmaya başlamış ama ambulansta tekrar durmuş.Allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin kimsenin başına gelmesin ama oldukça hızlıymış yapmamak lazım ama malesef ayarımız kacıyo bazen hepimizin
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin,rabbim hepimizi korusun.
Allah rahmet eylesin,kötü olmuş çok:(
allah rahmet eğlesin .. çok kötü bi kaza gerçekten .. allah kalanlara sabır versin , mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eğlesin..
Doktora helal olsun valla..