:icon_tup:
Printable View
bu spor ıcın
dısıplın
kalıtelı yasam
duzgun beslenme
bol vakıt
++ gıdalar
ve ınanmak bırakmamak __gereken seyler arasında
evde spor yalan..salona gidilmezse yapılmıyor.bence boşuna masraf yapma
bende senelerdir salonda calısıyorum.. evde yapmak isteyen cok insan tanıdım ama hicbirisi yapamadı.. hepsinin balkonlarında pas tuttu aldıkları sehpalar..
İnan ki Bostanlı ve civarında beş ayrı salona gittim, hepsinde vardı bu tip insanlardan. Kimseyi aşağılamıyorum kesinlikle ama çeşit çeşit insan var etrafta, kimse bir başkasına benzemiyor. Yani sen, senin arkadaşın, onun arkadaşı dikkat eder diğer çalışanları rahatsız etmemeye, ama biri gelir, herşeyi tamamen alt üst eder. Yani saymakla bitmez gözlemlediklerim. Salon sahipleri de maalesef para kazanmak için buna göz yumuyor. Bostanlı dersin, nezih bir semt dersin, o tipte insanlar gelmez dersin, ben de diyordum hatta, ama işin içine para kazanmak girdiği zaman hiç de öyle olmuyor :)
1993 yılının sonlarında başladım salonda spora, 1999 yılına kadar salonlarda çalıştım, sonra iş ortamı, nişanlılık vs. derken evde yapmak daha mantıklı geldi, aletleri aldım. İlk başlarda ben de sıkılıp bırakırım diye düşünmüştüm ama devam ettikçe hiç de öyle olmadığını anladım, hatta inanılmaz keyif alarak yaparım yıllardır. Askerden 2001 yılında geldim ve o yıldan beri evde idmanımı yapıyorum.
Adı üzrinde Salon sporu
Evde yapılabilitesi var kesinlikle evde olmaz diye bir kaide yok
ama motivasyon konsantre olma probleminiz varsa zten evde de yapamassınız
ayrıca NO pain No gain
siz kendinizi biraz zorlamassanız da gelişemessiniz bu yüzden son sette başınızda birisinin beklemesi de iyi olucaktır bar altında kalıp boyun kırmaktan yada gögüs kafasi zedelemektense salonda çalışmak daha iyi olur
benim çalıştıgım salon çok küçüktü aynı şeylerden şikayetçiydim bülentin bahsettigi
bende gitti sportsinternational a üye oldum çok geniş her makinadan ikişer tane var dumbell setler harika prof malzemeler hepsi body master sakatlanma riski de yok
ayrıca gide gele 4 günde giriş çıkış saatimi de tespit ettim ne gittigimde cok kalabalık oluyor nede cıkarken cok gelen
bu şekilde hem idmanımı hemde duşumu rahat rahat alıp antremanımı yapıyorum
bu sporun evde yapılmasına karşı degilim ama agırlık altına evde girilmesine karşıyım
benim evimde bisiklet + kürek var voit marka
boş zamanımda TV karşısında takılıyorum çok güzel de ter atıyorum bu istek meselesi