o da güzel :D biz de almıştık 3 4 tane, çok yaşamıyolar boya olunca, boyaları da çabuk atıyo astarsız olduğundan :D
Printable View
o da güzel :D biz de almıştık 3 4 tane, çok yaşamıyolar boya olunca, boyaları da çabuk atıyo astarsız olduğundan :D
bide sectiriyoduk ya bende almıstım normal olanından 3-4 tane 3 tanesini buyutmustum 2 horoz 1 tavuk cıkmıstı sonra o buyuyenlerden 2 sini pazarda nerdeyse 1 kasa civciv parasına satmıstım diger buyuk olanıda amcam kesmişti :D
hevesle almıştım 4 tane bir tanesi hastalanmıştı aspirin içirmiştim :) beyazlamaya başlayınca tavukları olan bir abiye vermiştik :)
vay be buyudukce orj renge dönuyor demek satan aşıyla boyanıyo bunlar rengi değişmez diyodu sağlam keklenmişim zamanında hala merak ediyodum hep renklimi kalıyor die :D
civcivken alıp büyütünce kedi gibi evcil oluyolar, peşimden bakkala geliyodu tavuk :D
benmkilerden bi tanesi apartmanın 4. katından asagı atlamıstı ama ölmemiş sonradan farkettim bahcede bi kedi ile bakısıyodular kediyi kovaladım aldım ayaklarının arka kısmı biraz yaralanır gibi olmustu ama sorun olmadı iyileşti sonra :)
pencere kenarına oturur ordan izlerdi bizi özledim ya adı cukcuk du onun :D
bi çift te bıldırcın beslemiştim, erkek çok güzel ötüyodu, dişi de her gün bi tane yumurta veriyodu ama bahçeye salınca başında durmak lazım, kuş gibi yerden yukarı 5 10 metre havalanıyo şerefsizler :D
bizdekiler yataga yatinca yorganin altina giriyordu yanina gelip :D :D :D :D
annesinin kanadinin alti saniyor galiba zavallilar :)
anlasilan bu civciv isiyle ugrasan baya olmus icimizde :D
bizim zamanimizda boyali yoktu
sadece kirmizi olanlardan tavuk cikardi (boya degil gercek kirmizi olanlar. :D :D :D :D )
bende 4 tane almıştım 2 tanesi 1 haftaya kalmadan öldü, diğer ikisi 5-6 aylık olmuştu, ikisininde tadı çok güzeldi :D
O linki bana atanın 7 ceddini :@ İzledikten 1 dk sonra kafayı yedi pc laptop acılmıyo :@
hangi linki ?
Link koydumda editledim sonra
çok iyiymişya :hihih::hihih:
pikaçu olarak satılan hamsterlar:D
http://www.komikaze.net/enteresan/enteresanlar/e991.jpg