User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: bolu'da yurt sorunsalı ?

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bolu'da yurt sorunsalı ?

Üniversiteyi kazanan kız kardeşimin kaydı icin boluya gidiyorum (çarşamba),perşembe kayıtları var,yurt olayınıda halledip döneyim diyorum perşembeye. yurt olaylarını araştırdım, üniversitenin içindeki kyk yurdu için sıralamasında geride, yine kampüs ici vakıf yurdu da okulların acılmasına bir iki gün kala kayıt alıyormuş, şimdi kayıt yaptıramıyor muşuz, bizde o tarihte orada olamayacagımız icin sıkıntı.. kayıt için gittigimde de sag salim yerini ayarlayalım diyoruz, üniversite içindeki yurt olsa süper olacak, bolu da üniversitenin içerisindeki yurt için yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır, yada tavsiye edebileceginiz bir başka yurt? ,

yurdun adı izzet baysal vakıf yurdu.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın bir sordurayım ama geç kalmış olabilirsiniz o tür yurtlara talep biraz fazla olabilir bildiğim kadarıyla güzel yurtlar
    körler sağırlar

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversiteyi kazanan kız kardeşimin kaydı icin boluya gidiyorum (çarşamba),perşembe kayıtları var,yurt olayınıda halledip döneyim diyorum perşembeye. yurt olaylarını araştırdım, üniversitenin içindeki kyk yurdu için sıralamasında geride, yine kampüs ici vakıf yurdu da okulların acılmasına bir iki gün kala kayıt alıyormuş, şimdi kayıt yaptıramıyor muşuz, bizde o tarihte orada olamayacagımız icin sıkıntı.. kayıt için gittigimde de sag salim yerini ayarlayalım diyoruz, üniversite içindeki yurt olsa süper olacak, bolu da üniversitenin içerisindeki yurt için yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır, yada tavsiye edebileceginiz bir başka yurt? ,

yurdun adı izzet baysal vakıf yurdu.
    yarın özelden hatırlatırsanız bende sordurayım unuturum çünkü.kesin izzet baysaldır rahmetli boluya ismini koymuş rahmetli olmuş heryer herşey izzet baysal

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maddi durum müsaitse şehir içinde özel yurtlar mevcuttu , kyk yurtlarında yer bulamazsanız açıkta kalmaktan iyidir , ama tabii adını vs. unuttum bu özellerin
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana da yurt çıkmadı Osmaniye de özel yurt varmı? konuyu açan Osmaniyeli diye sordum
    PROJECT01 GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bluttbeton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana da yurt çıkmadı Osmaniye de özel yurt varmı? konuyu açan Osmaniyeli diye sordum
    telefon numaramı pm'liyorum kardeşim, görüşelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maddi durum müsaitse şehir içinde özel yurtlar mevcuttu , kyk yurtlarında yer bulamazsanız açıkta kalmaktan iyidir , ama tabii adını vs. unuttum bu özellerin
    kyk falan düşünmüyoruz aslında ama ilginctirki övdüler epey, kampüs icindeki vakıf yurdunu istiyoruz rahmetlinin adıyla olan, b planımızda özel yurtlar var bizimde . Perşembe günü gelip araştıracagız bakalım.

Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın bir sordurayım ama geç kalmış olabilirsiniz o tür yurtlara talep biraz fazla olabilir bildiğim kadarıyla güzel yurtlar
    teşekkür ederim ilginiz için Senna bey, sınav acıklandıgından beri o yurdu (kampüs içi izzet baysal vakıf yurdu) arıyoruz ama kayıtların okul başlamadan 1 hafta önce olacagını söylediler, ve sanırım bu aralar herkes tanıdık eş dost referansla yer tutuyormuş yurttan tanıdık vasıtasıyla,eger ayarlayamazsak, özel yurt vs düşünecegiz, kyk istemiyoruz açıkçası. Beklemedeyim

Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın özelden hatırlatırsanız bende sordurayım unuturum çünkü.kesin izzet baysaldır rahmetli boluya ismini koymuş rahmetli olmuş heryer herşey izzet baysal
    hatırlatırım Talih bey , yarın yola cıkacagım bolu ya dogru, birazdan atarım size pm

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kampüsün içindeki yurtlar güzeldir , şehir ile kampüs arasının nispeten uzak olduğunu düşünürsek sabah kalkıp derse gitmek kolay olur ama şehirde vakit geçirmek istediğinde de kampüse dönmek için son minibüse yetişmek lazım
    ama ben yine de bolu'da eve çıkılması gerektiğini düşünüyorum
    üç beş ay sonra kafasına denk birilerini bulup eve çıkmak isteyecektir eminim
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    An itibariyle yurt sorunsalı yüzünden cemaat yurtlarını da listeye almış bulunuyoruz

Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kampüsün içindeki yurtlar güzeldir , şehir ile kampüs arasının nispeten uzak olduğunu düşünürsek sabah kalkıp derse gitmek kolay olur ama şehirde vakit geçirmek istediğinde de kampüse dönmek için son minibüse yetişmek lazım
    ama ben yine de bolu'da eve çıkılması gerektiğini düşünüyorum
    üç beş ay sonra kafasına denk birilerini bulup eve çıkmak isteyecektir eminim
    İlk aşamada böylesi daha uygun, tanımadıgı bilmedigi yer, arkadaş çevresine göre eve çıkmak isterse olur oda ilerleyen zamanda,
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boluda idareten bir yurda yerleştirin bence.
    boluda her öğrenci eve çıkar-ev hayatı memleket olarak rahat olduğu için 2-3 arkadaş olduktan sonra eve geçer 1 seneye kalmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle olacakta ilk aşamada ki sorun yurt tabiki
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)