vardır bir açıklaması elbet bu olayın
sebo iyi adamdır..
Printable View
vardır bir açıklaması elbet bu olayın
sebo iyi adamdır..
iyiliğine iyidir ama bir sene idare ettim yine formda paylaşmıyacaktım fakat bukadar sallama yeter üç gündür arıyorum şu an meşgul telefon no veriyim onda vardır arar ne geri dönüş var ne bişey bugün bana söylenen 2 gündür gelmiyor bumudur .hep tamam usta sen ne dersen o olsun kaput getir ok getireyim götürüyorum 1 ay ses soluk yok sonra şu gün bu gün
geçmıs olsun valla ne dıyelım adilik bu yapılan :)
geçmiş olsun kardeş haklısın !!
tecrübe hayat boyunyediğimiz kazıkların toplamıdır ''derler ya ben çok sevdiğim otomobilim satıyorum ustayım profesyonelim işçilikte vede saimimiyim dürüstüm lafımın sözümün kalıbımın adamıyım diyenler yüzünden..
çok geçmiş olsun arkadaşım.
bişeyi sorucağım mehmet gazihan custom garajdan ayrıldımı hani kendi garajını açtı carbon garaj diye. ? konu açmayım diye araya sıkıştırayım dedim.
beyler sebo iyi adamdır, çoook uzun zamandır tanırım kendisini
he, bu başlığı açan kötü adammıdır ? yok onu demek istemedim.
şunu diyorum, mutlaka sebonun mantıklı bir açıklaması vardır
en güzeli onuda dinlemektir, zaten tek taraflı yargılama olmaz.
inş görüp mantıklı bir açıklama yaparlar dediğiniz gibi ama artık bi mantığıda kalmadı bu işin
evveliyatını bilmem ama sebo customa ilk geçtiğinde epeyce bir süre çok çok yoğun çalıştılar kazakistan işi falan yüzünden para ile alakalı olduğunu sanmıyorum ama vakitsizliktendir problem bence geçmiş olsun
egzos konusunda canlı canlı gördüm çok güzel işçiliği var ama karbon konusunda bilmiyorum. gittiğimde orda bi honda kaputu vardı carbon senin kaputunda galiba uğraşıyordu filan. hatta bu olmadı böyle filan diyip suratı asılmıştı. senin kaput diye hatırlıyorum yanılıyorda olabilirim.
gecmıs olsun saglam para vermıssınız ayıp olmus..
işçiliginin iyi olması yanında esnafta olmak çok önemli
belki bi sıkıntı veya yanlışlık vardır Sebo böyle biri değildir benim tanıdığım kadarıyla.İnşallah en kısa zamanda halledersin sorununu kardeşim
Paşam öncelikle geçmiş olsun,ama öyle insanlar varki misal burda ismini yazsam tech karışır ;) bu işden para kazanan ama halen kaşarlıgı elden bırakmayan çok adam var ,dikkat etmek lazım onun için işini bitirmeden herşeyi garanti altına almadan para transferini gerçekleştirmeyeceksin :)
geçmiş olsn 1 sene bir kaput için cidden uzun bi süre bunun açıklaması nedir ne değildir bilmiyorum ama allahdan konu açılan kişi tanıdık yoksa tech olarak çok sert yorumlar okuyabilirdik.
Geçmiş olsun.