gecmis olsun, 1 yıla yakın bi bekletmenin ne gibi bir açıklaması olabilir??
Printable View
gecmis olsun, 1 yıla yakın bi bekletmenin ne gibi bir açıklaması olabilir??
Masallah Sebo ustayi tanimayan herkesin bir yorumu var. O kadar iyi niyetli bi insanin aciklamasi vardir mutlaka..
adamların haberi bile yoktu konuyu görmemişler bile aradım gökhanı birazdan cevap verirler
yorum yapan arkadaşlar bilip bilmeden yazmayın
okan ım gecmiş olsun kardeşim 1 sene bi kaput için cok iyi bi zmn para kolay kolay kazanılmıyo niye böyle oluyo anlımıyrm iyi niyeti bu kdar su istimal edilmez ki
geçmiş olsun okan inşallah en kısa zamanda halledersin işini ........
Sağolun inş yakın zamanda allederler dediğiniz gibi
Göki'De anlatmıştı daha önce böyle sallama mevzu.Sonra aralarında halletmişlerdi ama bu yaşanmış olayları değiştirmiyor.Birdaha gitmezsin konuyu okuyanda ona göre kararını verir.
Karşı tarafın açıklaması "yalan söylüyor" dışında birşeylerse kabul edilecek bir açıklama değil bence.Herkez esnaf herkez akıllı burada kimse keriz değil sana 4-5 aydır ulaşılamamanın bahanesi olamaz ya doğrudur ya yalandır ben vericektimde şöyle demiştimde falandıda filandıda bi headers ı 1000liraya trink yapıyorsan bu parayıad çıkartır verirsin he yine söylüyorum karşı tarafında açıklaması olmalı ama yalansa ben inanmıyorum kardeşim biz sana şöyle dedik böyle dedik yapıcaz dedik vericez dedik gibi laflara kimse kimseyi çocuk yerine koymasın
başına gelen kötü bir olay ama neticelerine bakarak işi oraya düşen arkadaşların önlem almalarına ve temkinli olmalarına yol göstermiş oluyorsun...
geçmiş olsun valla; açıklamaası vardır falan denilmiş te; 1senede 1 gün ayıramamanın açıklaması mantık çerçevesinde olmaz...
Geçmişolsun hocam üzücü bir durum mantıklı bır acıklaması vardır belkı beklıyelım bakalım ..
herkeze hayırlı sohbetler diyerek başlamak istiyorum. okan kardeşim konusunda haklıdır ona bir söz verdim ama yerine getiremedim bu konu benim eski dükyanımla alakalıdır .sözümü yerine getiremedim maddi sıkıntılarım olduğu için ayrıca ben hiçbir bu parayı geri ödemem gibi bir konuşmada yapmadım aslında benim canımın sıkıldığı nokta şu benim siz arkadaşlardan bir çok alacağım var ben her birini buraya tek tek yazarsan sizce neler olur .bu forumda bir çok genç arkadaş var beni tanımadan benim hakkımda yorum yazmalarını istemiyorum böylede bir hakları yok .ben yazarım kimse karışamaz diyen arkadaşlarıda görelim .ben ne yalancıyım nede düzenbaz hakkımızla iş yapmaya çalışıyoruz bazıları gibi insanları kandırma derdinde değiliz benim hakkımda yorumu ancak beni tanıdıktan sonra yapmanızı isterim olur olmaz şeyler yazmayın ticarette mutlaka hatalar yanlışlar olur ben yaptığım işin arkasında durmasam hak veririm ama okan kardeşime söyle söyledim okan bu tamirde hata oldu sana yeni sıfır kaput yapıcam dedim elimde 98 model honda kalıbı var dı yapamadım okanın aracı 99 model kaput farklı bende kalıp alıp yeniden yapıcam dedim fakat kalıpcımda bana verdiği sözü tutmadı benim yapacağım kalıp ve yeni kaput un sadece maliyeti 1200 tl ben bunu kabullenmişim 400 tl denmi kaçıcam ama dediğim gibi şahsımın maddi sorunları var bunun yüzünden okan kardeşimi istemeden üzdüm bu yazdıklarımdan sonra yorumlarınıza biraz dikkat edin lütfen
eyvallah ustam işte bu kadar
maalesef bizde bi sürü psikolojisi olduğundan bi olay olduğunda hemen vurun ka..peye misali bilip bilmeyen tanıyıp etmeyen herkes bi laf sokma çabasına giriyor
usta hiç birşey problem değil sana karşı ne kadar esnek davrandığımı kaç kere gidip geldiğimi biliyorsun . Her konuşmamızda da bana net tarih ver o zaman geleyim bu iş bitsin dedim ok dendi ama hiç bir tarihte bu iş bitmedi tam 1 sene idare ettim .
Bana koyan aradığımda sen telefonu açarsan sana ulaşabiliyoruz 4 kere 5 kere haber bıraktım söyleye bilirmisiniz dönüş yapsın hala dönüş yapılmadı hen son aradığımda 2 gündür gelmiyor cep numarasını alayım verdikleri numara kullanım dışı 2 hafta önce cumartesi günü benim dükkana gelecektin gelmedin o tarihten sonra birdaha ulaşamadım.
geçmiş olsun
arkadaslar sebo ustayı bılen bılırr hatasının farkında ınsalar herzaman ıyı durumda olcak degıll sebo usta yapıcam dedıyse yapar ıscılıgı olsun yaptıgı ısler olsun herkez bılır ınsanlıgıda on uzerınden ondurr adam gıbı adamdır en yakın zmanda hatasıduzeltır tnımadan yorum yapmayın sebo usta ısının arkasındadır garantı bıle verırı okan arkadasımıza kaputunu yapar verırı bu kadar ama bunu dıllendırmeye gerek yokmus yanıı sebo usta kral adamdır gozum kapalı aracımı teslım ederımm .....
Anlamadığım birşey var sen olayın içinde misin bilader? Göki şu anda bir problemi varsa gelip kendisi yazamıyor mu? Bu olaylada uzaktan yakından alakan yok. Kısaca sanane? Neden bu kadar sebonun üstüne gidiyorsun? Göki sebo ile değil Gariban ile problem yaşamıştı.
Kişisel problemin varsa kendi problemine yoğunlaş başkalarının problemleri üzerinden prim yapmaya calışma. Göki kendisi hala der Sebo seviyorum diğe. Ama garibanı sevmez. Saptırmayın olayları.