daha sakin olsun gec saatte yapalım sonucta bır cogumuzda egsoz var sıkıntı olmasın
Printable View
daha sakin olsun gec saatte yapalım sonucta bır cogumuzda egsoz var sıkıntı olmasın
kepez yarısındada sessız gıdelım dendı masallah butun antalya emnıyetı arkamızdan geldı nekadar sessız gıdersen gıt mılletın egzoz sesı bırbırını gaza getırıyor ılla cıkıyor bıkaç gazcı herkes kapatıyor arkadan. silincır larınızı takın oyle gıdın en gazsız yolu bu bence donuste ne halt hersenız yiyin :D
sabaha karsımı yapsak daha ıyı olur
Biri fotomu dedi :D Ben Hazırım :D
olur aslında olıvıa felan ıyı olmazmı
beyler en guzel 1 gıbı yapalım havalımanı yolunda
beach parkın otoparkı nasıl olur ?
gebizler petrol havalimanı koprusunu geçtikten sonra sağda kalan bp
Bana uyar her yer muayene geldi leylek oldum:D
kendini bilmez insanlar bu buluşmaya gelmezse cok mutlu olucam ya kepeze gelen siyah toros aklıma geldi bi an o neye inanmıştı ya
Yer tamam hadi zaman peki ?
Fotoğraf çekilecekse akşam üzeri saatleri uygun olur.3-4 gibi..
cok erken 3*4 aksam 10 11 iyi
fotograf için daha erken saatte buluşulmalı
10-11 erken degılmı bence 1 gıbı olsun
gelen gelmıyen bellı olsun
1 gibi daha iyi olur bencede gece sakin oluyo oralar toplanır bi çorba içeriz çaydı sigaraydı zate 2-3 olur saat sora hava şartlarıda müsaitse rollenicek delikanlılar çıkar bi tepişir hem
Yine sabaha karşıya doğru gidiyoruz:D
Buluşma ne zaman olucak sımdı tarih ??
Roll işini ertelesek. Bu toplanma daha sakin bir hava içinde geçse:D Ki o kadar geç olursa çoğu kişi gelemez. ***** sabahı pazartesi ve iş başı...
en mantıklı gün cumartesi çalışanlarıda düşünürsek
usta pazar ıse ben gelemem pazar gecesı napcaz
cumartesı ıyı degılmı bızde semaverde var komurude yakarız cayda hazır :D kemalcan yapar o işi