aman allahhıım oda neeeyy Xbox almalıyııım :D
Printable View
aman allahhıım oda neeeyy Xbox almalıyııım :D
GT5 balonundan sonra bunu özenle yapıcaklardır . Bence FM GT i şah mat hamlesine gidiyor
Hem xkutu hemde ps almam gerekecek :)
kinetik nasl olcak , oynarken nasl bi his wericek cok merak edioyrum.. sonucta eller havada,bosta oynuosun karsidan bi baski gelmicek falan :-S en azindan araba yarisinda direksiyona dokunmadan ne kadar tat verir...
Hissiyatı ben de merak etmekteyim...xbox şart oldu ;)
ama videolarda öyle görünüyor :) neyse çıksın da görelim bi ..
Cizgilere, grafiklere gel. oy oy oy
forza efsane oyun ya tek geçerim
BEnde iki konsolda var... Ama objektif olursak xbox360 a bu grafiklerle forza gelemez... İmkansız bence...
bakalım ne yapıcaz o bni gördüğünde alıyomuyuz ps3 dio bnde xbox alalım diorum übu muhabbet son 2 gündür böle gidio.
simdi soledım teknosa vs garantılıymıs onların bn garantısıne dıe basladı ..taaa anasının nıkahına gonderıolar garantıye kıcıkırık mp3 player ıcın bıton ugrastım dıo .
en yakın arkadaslarından bırınde cafe var kı arkadası tamıratını kendı yapan bı adam .
aslında soel bı cozum olabılır bn arkadasımdan xbox u alır ps yı verırım arada bı degısmıs oluruz :D
fm3 netten ındırebılıcegım bi link varmıdır???
karar verdim ps3 alıoruz :D xbox arkadasta var zaten arada bı degısıcez o god of war oynarım dıo bn forza dıorum :D ortaya karısık bnce daha mantıklı olur.sonucta abım hayatta araba ayrısı oynamaz bn sadece araba yarısı oynarım lınk varsa pm alıyım yrn arkadasta bı test yapıcaz.
rıdvan abi ps alma yaww Xbox varken arkadaşınla değişceıne bence al bı xbox senın makınen olsun arkadaşın xboxa alısırsa ps3 le degısmez bence :D