2nci kısım. 3:10 dan itibaren 20 saniye seyredin arkadaşlar bakalım mevzuyu ayıkıcakmıyızben koptum zuahahahah. bu kadarmı hatalı çekim yapılır.
http://www.esenlerdizi.com/arka-soka...site-izle.html
2nci kısım. 3:10 dan itibaren 20 saniye seyredin arkadaşlar bakalım mevzuyu ayıkıcakmıyızben koptum zuahahahah. bu kadarmı hatalı çekim yapılır.
http://www.esenlerdizi.com/arka-soka...site-izle.html
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
hatalı çekim değilki montaj hatası yapmışlar![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
baktım da çözemedim .. gece gece kafa basmadı heraldeyatıcam ya ne mevzu merak ettim söylesene
sabah okul var bak geç kalırsam hocaya seni söylerim
![]()
karbüratörden bahsediyor değişmesi lazım diyor. araç hundai accent era. şimdi çözebilicenmi ? sahibide kurtarmaz mı idare etmez mi diyor. yok abi baksana gene su kaynatmış diyor![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
hımm evet taksicilere özel üretim![]()
ya gece gece bu zulüm yapılmazki insana .. bende görsel olarak bişeyler arıyorum ne bilim adam bi sahnede başka gömlek öbür sahnede başka gömlek .. ne bilim adamın arabasına bozuk dicek sonra kaputu kapatıp onun arabasıyla çıkıcak falan![]()
karbüratrlü era mı var yawadam bu arabanın karbüratörü bozuk diyor
karbüratörü bozuk dediği araç hundai era.
hundayi karbüratör takmayı unuttuğu 70000 erayı geri çağırıyo. bende gideyim bari![]()
Dr. Ecu
yok desinki abi intercooler büyütelim bu cooler bunu soğutamıyor. bide turbo pallerini yenilemek lazım ıslık sesi geliyor filan demesi lazımehüeüheühüehüeü
![]()
![]()
![]()
![]()
gökan ne kullanıyon kardeşim söle bizde takılakbu saate kadar sürdüğüne göre sağlam takılıyon
Dr. Ecu
way anasını sayın seyirciler hundainin geliştirdiği çalınnan karbiratörli accent era prototipi dizi setinde bulundu
Ahahaha çok acaip bir bölümdü eski kız arkadaşım oynuyordu tuhaf oldum ciddi şişmiş ve çirkinleşmiş,gerçi yine güzelde deli oldum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)