:D
Printable View
:D
Yatma vaktim geldi sanırsam iyi geceler
Demet Akalın - Farkında mısın 2012
Demet Akalın - Farkında mısın 2012 (Orijinal) Orhan Gencebay İle Bir Ömür - YouTube
Gecenin bu saatinde ohh dumtıs dumtıs:redspotda:Bravoo:
Gencebay'ın son albümünü indirdim...Demet Akalın'ın , Serdar Ortaç'ın , Berkay'ın , Hande Yener'in , Mustafa Sandal'ın , Özcan Deniz'in , Şevval Sam'ın ne işi var bu albümde...Şu Demete uyuz olduğum kadar kimseye gıcık olmuyorum şu piyasada...Bence bu albümde bu tip mankenden bozma şarkıcılara yer vermek hiç hoş gelmedi bana doğrusu...Bu hareket Babaya yapılmış bir saygısızlıktır...Ama Manga , Seksendört , Tarkan , Emre Aydın vs. falan güzel söylemiş onlara laf yok...
sago keyyyyy
sevval sam disinda saydiklarina katılıyorum... gariptir sabahtan beridir sevval sam'in sarkisini dinliyordum bende taktim sanırım... sonraki favorim seksendort - dokunma ve zara- dilenci... aslinda albumun aranjorunu tebrik etmek lazim... kime ne sarki vermislerse hepsi sesine tarzina uygun duzenlenmis okunmus... o kdr ovdum ekleyeyim barı
volkan konakin okudugu sarkidaki siiri ayri bi basarili...
gangam styleee
PSY - GANGNAM STYLE (
Ebru Gündeş - Dil Yarası / 2012 Orijinal Şarkı / "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" - YouTube
Bir de ''Duman - Gönül'' favorilerimden. :)
Serkan keskin ( İsmail abi)
K 106 23.09.2012 akhisar otodrag 13.928 - YouTube
27. sanıyede deyy tiki deyy deyy die çalan şarkının adını duyan bilen varmı acaba:)
Dang Dang - Zumas & Sol Noir