Şimdi arkadaşlar aracımın sağ arka çamurluğunda park halinde oluşan ezik ve sağ tarafta bazı çizikler var. baktığınız zaman dikkat bile çekmiyor ama en az 500-600 tl tutar çizikleri yok etmek için boya şart ezik içinde kaporta işçiliği gerekiyor. ve aracımda kaskolu. yani kaskodan bunu yaptırabiliyorum.
ancak yetkili servisten komple araç renk değişimi için 1800 lira fiyat aldım. ne renk istersem isteyim metalik opak mat v.s renk sınırlaması yok 1800 liraya komple araç rengini renault yetkilisinde yaptırabiliyorum. şu kaporta işçiliği filan dahil yani o ezikler filan farketmiyor.
şimdi diyorumki kasko tutanağımla şu kazanın tutarını faturalasalar bende farkını ödesem yapmaları mümkünmü. sonuçta renk değişim fiyat farkını ben karşılıcam.
yoksa kasko bunu çakallık zannedip kazayı bilerek yapıldı zannedip o tür bi muamele yaparmı kasko dan o hasarın bedelini tahsil edersek?
yani kaskodan hakkımı alayımmı, yoksa direk paranın tamamını bayılıp, hasar tutarını kaskodan almadan o şekildemi yapmalıyım?