Bence konulu olunca extreme sürüşlerin bi anlamı oluyo, bi ipli don için 250.000 $ lık viper ı pert etmek pekte heyecan vermiyor bana göre bknz : Tokyo Drift
Printable View
Bence konulu olunca extreme sürüşlerin bi anlamı oluyo, bi ipli don için 250.000 $ lık viper ı pert etmek pekte heyecan vermiyor bana göre bknz : Tokyo Drift
tokyodan sonra bozdular ya filmi 4 de boleydı tunelde yarısıyolar falan hc zevklı degıldı
:):)
çıksa da izlesek :)
fragmana bakarak karar vermek pek adil değil...ama sadece fragmanla karar versek bile gayet başarılı gibi:)
sırf yarış, gazlama olmamasıda bence daha iyi...
konulu film herzaman iyidir:D
bence en iyi olmaya aday zaten film sadece araba deıl sureklı araba gormek ısteyen bas gaza ver yanı sahın bu sarkısını dınlesın :)
kadro fena. filmden sonraki otopark manzaraları canlandı gözümde birden. :D
çok güzel görünüyo ne diyim =) hemen isteriz :D
filmin kadrosu çok çok iyi
full modlu araçlar koysalar sıkıldık bunlardan dersiniz adamlarda anladı artık modifiyenin bittigini :):):)
E hadi çıksın artık:(
yaza doğru çıkar inş :)
29 Nisan 2011 miş abd gösterim tarihi :)
sabırla bekliyorum..bir konusunun olması daha iyi..:)bu kadro beklenen kadroydu..süper olmuş..
hükümetten fırça yemişler heralde amerikanlar çıkmış bu sefer :)
Hitap ettikleri kesmin dışına çıkıyorlar sanki.
Yaza umarım hazır olur.
Bu arada Han ölmemiş miydi? :D
film çok güzele benziyo heyecanlandım şimdi :D filmi izlemeye kesinlikle arabamla gitmem çıktıktan sonra neler olacagını tahmin edebiliyorum :)
bu fılm aslında eskiyi anlatıyo biraz gibi geldi bana Han ölmüştü ama oda var bu sefer bütün serideki kadro hepsi bunda :D hızlı ve öfkeli den de öncesini analtıyo bence
Aksiyon filmi değil, yarış filmi istiyoruz. :) Kadro harika, umarım bu sefer pişman olmayız.
Ya eskiyi anlatıyor yada Han ölmedi kim bilir :D