otomobil ikinci planda kalmış sanki
Printable View
otomobil ikinci planda kalmış sanki
macerası cok anlaşılan bu filmin ;)
Bu filmde niye polisiye yapıyorlar anlamıyorum, Bizim istediğimiz polis değilki araba - manita :D
Şimdide paralı askerler gibi polisler peşinde,
michelle rodrigeze platonik olduğum için seyrediodum bu filmi.bu filmde yok herhalde göremedim üzüldüm (:
harbi bi tek o yok fılmde :(
Çok güzel eski kadro komple toplanmış :) Ancak filmi iyice polisiye filmle çevirdiler eski tadı özellikle ilk filmin tadı hiç birinde yok.
saçma sapan birşey olmuş iyice
araba konusunda iyice sapmış polisiye macera bişi olmş
Michelle Rodriguez 4.filmde vefat etti ya :)
Ne olursa olsun ilk hafta 2 defa gidilir sinemada 5 evde 15 :)
Yanlız birşey söylemek istiyorum bazı atlama zıplama bölümleri cod 6'dan alınmış gibi hani helikoptere koşarak yetiştiğiniz bölüm falan varya.. :D
Güzel gibi vin diesel olunca epey sapıtıyor bunlar :D
4de
okuldan kaçmıştım yagmurluydu bıde hava kız arkım gelcekti o kaçamamış filan ulan sucuk gibiyim zaten yururken denk geldı hızlı ve ofkelı 4 altın bulmus gıbı sevınmıstım be :D
Çıktı mı film vizyona
Daha varmış ya izlemeden bilemeyiz eskisi gibi tat verip vermeyecegini,4'de biraz duygusallık vardı kurgu anlamında çok güzeldi..büyük ihtimal bu film de böyle olur
ne olursa olsun giderim ben zaten recep ivedik ve fast and furious serileri başka sinema kültürüm yok :)
Forumca gidelim çıkınca havalarda düzelmiş olur o zamana hemde ufak bi buluşma yaparız :D