Eve set yapicaz direksiyon koltukla falan. Nasil yapabilirim oneriniz var mi? Tesekkur ederim
http://forum.donanimhaber.com/m_43459768/tm.htm gözatabilirsin.
hauuah ütü sandalyeli olan çok ii yaa. aynı koltuk bende de var kullanmıyorum onu çıkartayım bari bodrumdan ;D
bende akşama eklerim kendi bulduğum çözümü
bende cam tv sehpasına taktım direksiyonu tv ye çok yakın oluyor ama gerçek görüş açısına yaklaşıp daha iyi konsantre oluyorsunuz. buna uygun sandelye bulamadığım için hanımın servis sehpalarından birisini koltuk olarak kullanıyorum. pedallarla direksiyon aynı hizada olduğu için biraz konforsuz bir sürüş oluyor ama buna değer ehehe![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
ben dandik bi yarış koltuğu gibi birşey buldum şimdi kaynak punta demirlerle play seat yapıyorum tam olarak ilgilenemedim yakın zamanda bitirip pistlere donucem inş![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
valla bende bunun için arananlara fiber koltuk diye konu açtım ama kimseden çıkmadı![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
şansa başka biryerden buldum ben bu atericilerin kullandığı tarzda yarış koltuğu bedavaya geldi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
valla ayarlanabilir olması için ileri geri aşağı yukarı şekilde,
kullanacağın ve kolay temin edebilecğin malzemeler.
1 adet vantilatör ayağı, aşağı yukarı ayarlanabilen. bozuk olan bulunur rahat.
yere basması için U şeklinde bir demir kıvırrıtıp yada buna benzer bişey bulup buna monte etmek.
koltuğuda bu sisteme monte etmeye gerek yok bence. koltuk ayrı bu parça ayrı olabilir. ileri geri gitmek için koltuğu yada direksiyonu hareket ettirmek yeterli olur.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Birde ankarada şöyle birşey var
http://www.yaristutkusu.info/urunler.htm
sağlam sallanmayan bir masa duvara yakın konumlanacak ki pedallar alttan kaymasın ve büro koltuğu çok gazlayınca geri kaymaması için altına yumuşak bir örtükafi bence benim evdekini çeker koyarım akşama
şu anda çizim masamda oynuyorum ama manüel viteste çok sallanıyoryeni masa gerek...
izleyince ben boşuna zaman harcamışım dedim... ne alt yapımız var bu kadar tesisat hazırlayacak nede zamanımız var oynayacak![]()
03 STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)