spoilerdir. lütfen okuyunca kulağımı çınlatmayın gerçek olup olmadığı konusunda bende fikir sahibi değilim, sadece sözlükte okudum.
" Psikolog funda, şulenin annesi. Yani behzatın öldü denilen kırığı "
Printable View
spoilerdir. lütfen okuyunca kulağımı çınlatmayın gerçek olup olmadığı konusunda bende fikir sahibi değilim, sadece sözlükte okudum.
" Psikolog funda, şulenin annesi. Yani behzatın öldü denilen kırığı "
Eer öyle çıkarsa dizi hepten karışır..Aslında bu kadar karıştırmaya gerekte yoktu..
Cinayetleri çözüp , bira içerende güzeldi dizi :D
başkan bu bölümöde bi söz söledi kafam karıştı
bizde susurlukta ne olduğunu anlamamıştık falan diye
acaba susurluktaki kim ki memduh başkan hoş sağ olarak bilinen sadece sedat bucak var ama bilemedim
mafyayı kastederek söylenmiştir o.
bizde susurlukta o kazayımı o kamyonun nasıl çıktıgını anlamadık tarzında bişey dedi.
yani birini temsil ettiğini sanmıyorum çünkü memduh bir piyon.dediğim gibi mafyayı kastetti.
"Ercüment Çözer'i canlandıran Nejat İşler an itibariyle çekimlerde..
https://twitter.com/?utm_campaign=Be.../Besikcioglu06
Erdal Beşikçioğlu | Facebook
diye bir haber düştü doğrudur umarım.
işte şimdi hardcore zamanı :D :D
adamlar yükselde oturmuş dizi izliyorlar:D
özendim valla:)
ercü boşuna kaçırılmadı o zaten misafir oyuncu idi dizide misafir oyuncu ne demek şu demek ara sıra diziye bazı bazı kendi projelerinden vakit buldukça dahil olucakdır demek.. yani diğerleri gibi yıllık sözleşme imzalamamışdır bağlı değildir diziye..
nejat işlerin uzun aradan sonra parladığı karakterdir ercü karakteri keşan ali zaten yalan oldu patladı hatta ercü karakteri tarzında bir dizi çevirse çokda tutar..
Tutar tutarda Nejat İşler tutarsız adam rahat durmuyomuş setlerde
Off ne bölümmüş be. finallerden dolayı yeni izlemeye vakit buldum. keşke pazar günü izleseymişim:D
Ercü geliyor etraf şenlenir biraz.
nejat setde hakkaten dengesiz
seti bırakıp gidiyor felan
gece tek başına tunalıda demleniyor sonra aksak aksak gecenin bir körü otele gidiyor :D
o yüzden misafir oyuncu olması daha iyi diğer türlü yıllık sözleşme yapsalar bir gelicek bir gelmiycek çekimler ertelenicek insanlar gerilicek böyle misafir oyuncu işde kimse onu beklemiyor yaptırımı yok gerilme yok.. gelirse ne ala gelmesse dizi zaten kendi yolunda ilerliyor. :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...95759627_n.jpg
Facebook'da dolaşırken karşılaştığım bi fotograf :D