yarın gösterime giriyor
merak ediyordum
yarınada plan olmayınca egeparktan kaptım yerimi:D
gece özet gecerim buradan artık:D:D:D
Printable View
yarın gösterime giriyor
merak ediyordum
yarınada plan olmayınca egeparktan kaptım yerimi:D
gece özet gecerim buradan artık:D:D:D
Biraz once filmden geldim.Cok guzel olmus.Biplenen tum kufurler mevcut.Anlatmayayim ama,cok hosunuza gidecek.
dizi ile alakası yok değil mi filmin? diziden bağımsız konusu sanırım...
bu kadarını beklemiyordum,süper ötesi olmuş nence.
gülmekten çenem ağrıdı:D:D
Dizi ile alakasi yok gibi.Sadece Berna'nin adi ve goruntusu geciyor.E yeter bu kadar daha anlatmayalim.
Normal bi bölüm gibiydi bence . Yine behzat ç. hem güldürdü hem düşündürdü :) Bu arada ben kürt değilim pkk değilim beni dövmeyin falan denildi çok yanlıştı bence
Ankarada gidecek olanlar sakın Cepa ya gitmeyin 50 dakikaya yakın reklam izliyorsunuz...
filmi henuz izledim. Çok güzel geldi bana. yine her zamanki gibi harun yıkıp geçiriyor kesınlıkle izlenmeli Tvde izlemek zevk vermez...
ben bugün sinemaya gittim ne yazikki gittigim seansta sorun olmus flimi izleyemedik.hay ben böyle sansin :(
filmi dün izledim sinemada 3 kişiydik. :D
film güzeldi ancak daha da güzel olabilirdi.
filmin sonunda adamı vurup vurmadığını göstermeyince acayip sövdüm.
silah sesi geldi ama :D
sinema filmine gittim yanlız sinema filmi değildi bildiğiniz dizisinden herhangi bir bölümdü.daha güzel olabilirmiş bence.
oturup yayınlanan bölümleri izlesem daha çok zevk alırdım..
bendede hayal kırıklığı oldu biraz, küfür konusundada kasmışlar resmen dizideki halleri daha samimiydi
Ben de bugün izleme fırsatı buldum, film gerçekten kaliteli olmuş. Sürükleyici aynı zamanda kahkaha attıran bir film olmuş. Av mevsiminden sonra ilaç gibi geldi. Filmin bitiş yerinde sanırsam polislerden biri behzatı vurcak, mezarcı o karışıklıktan yararlanıp kaçacak ve behzat ve ekibinin peşine düşecek filmin 2. serisi garanti bakalım nereye kadar gidecek.
14 kasımda başlıyormuş starda fragmanı çıktı sevindim valla :)
bence dizi tadında olmuş daha çok olay ve içtenlik katılabilirdi ne biliym ankaranın pawyon kültürü vs daha başka şeyler olabilirdi çok yavan kalmış film
behzat babanın yeni bölümü bugün star'da..... :)
m.milliyet.com.tr
özlemiştik iyi oldu :D
Tek beklediğim dizi :)
fena değildi izlenebilitesi olan bi filmdi..
akşamı bekliyom
az önce filmi izledim,akşama dizide üstüne iyi gider...
dün filmini izledim beğenmedim, bugun sabırsızlık ile bekliyorum diziyi :)
Aylardır bugünü bekliyorum.:) Saatler geçmiyor şimdi de.:P
sozlukte yazdigina gore bolum bazi sitelere dusmus,
haberi olan var mi?=
Yarın vizeler başlıyor sıkıntımızı eksiltir biraz saat geçmek bilmiyor :D
Yayın saati 22:00 neden acaba ?
Filmi begenmeyen tek kişi ben değilmişim demekki :D Sezon finalini film yapsalardı daha güzel olurdu...Diziden cok geride kalan bir film olmus bakalım yeni bölüm nasıl olucak :)
memduh başgan yine kaynağın gözüne vurcak bu bölüm :D
4 bomonti ile hazır kıta bekliyorum...
Son 9 dk :)
sıfır nutella aldım geldim :D
evet beyler son saniyeler....