nerden çıktı bu leyla mecnun dizisi oyuncuları arkadaş. içine ettiler resmen dizinin. kesin aynı firmanın dizileridir. behzat ç tuttu, leyla mecnun tutmadı tabii. yapıştır gitsin
Printable View
nerden çıktı bu leyla mecnun dizisi oyuncuları arkadaş. içine ettiler resmen dizinin. kesin aynı firmanın dizileridir. behzat ç tuttu, leyla mecnun tutmadı tabii. yapıştır gitsin
leyla mecnun'u dün izledim gerçekten çok değişik bi komedi anlayışları var:D ama komikler...
behzat ç ilede bence gayet güzel bileştirdiler...leyla mecnun un son bölümünü izleyin bide...o zaman ilişki kurarsınız...
hakkaten iyi güldüm bu bölüm:D:D
biraz yavan geldi bu hafta sanki ,ama eraya paket bombaydı :D
istanbul ve ankara arasındaki dil ve yorum farkını net gosterdi birbirlerinin soylediklerini anlamıyorlar ikide bir bu ne dedi bana ne dedin bana işmi atıyon :hehe:
ahahah balık kaç cm olayıda iyidi .Gündemde ne var baya iyi monte ediyorlar diziye :)
bende sürekli takip ediyorum leyla ile mecnun u çok güzel bi dizi behsatla harun leyla ile mecnuna konuk oldular o bölüm güzeldi ama nedense banada acayip geldi dünkü bölüm leyla ile mecnun oyuncuları ankarada pek olmamış gibiydi ama genede güzeldi her iki dizide kendine has güzelliği var ve ikiside tutmuş diziler ama değişik bişey olmuş:D:D:D
Savcıya bak hele :D
ahaha beğendinmi:D
ankaralı bayan sürücülere biraz ilham verir insallah...
behzat ç. özet başladı
Ahaha savcıya bak keiichi'ye daş çıkartıyor. :D
keiichi gör bunları
savcıdaki fantazileri kes yaa :D dudaklara şarap sürmeler falan :D
bu aksam iş pişer :D behzat amirim biner beygire ahaha :D
Ne çekiyonuz lan burda ben ahlaktan geliyom diyo hahaha :D
şevket reis suçsuz çıktı :D
haftaya ercümen li bölüm olur bence...