açıklama gelirrrrrrrrrr
Printable View
açıklama gelirrrrrrrrrr
nihayet söyledi...
larissadan da kurtulduk.
3-4 haftaya Eda ile Harun çıkmaya başlarlar :D
gerçek hayatta olsa eda'nın harunla hiç işi olmaz.. ama dizide aşık ettiriyorlar kızı harun gibi bir hanzoya... :D
laa akşam akbabanın evde içtikleri neydi ,ne kadar güzelleştiriyo muş :D
şekerli bişeyler içiyorlardı ama ? :D
1 arka sayfada yazıyordu.
adı absent.
cinsel dürtüleri dürtmekle kalmayıp havaya ucuran birşey:),,,behzat amirimde yan etki yaptı zaten:D
Absent, çeşitli bitkilerin damıtılarak fermante edilmesiyle elde edilen, alkol oranı yüksek (hacmen %45 ila %75) bir içkidir. Rakıya benzer şekilde bir miktar absente iki ila beş miktar su ilave edilip içilir. Ana bileşenleri alkol, pelin ve yeşil anasondur. Bunun yanı sıra üretildigi bölgenin geleneklerine göre çeşitli bitkiler karışıma eklenir.
Gecen hafta yegenm getirdi %70 ligini ama kucuk getirmis nane gbi ilyinc bi tadi var bide cok yakiyor bogazi:):)
demek onun için şekerle içiliyomuş,aslında akbaba orda tüyoyu verdi atmıyız laa biz :D
absinth'ten sonra sabah şubeye gelen damacanaya dayanıyodu ya koptum orda dedim bunu da düşünmüşler helal olsun :D :D
''benim ev diye sana geldiysem sana diye gidersem evi bulurum ben''
imza behzat ç :D
gecenlerde bizim mahallede cekimi varmis.adamlarin kameralarini cantalarini ve isin garibi cekim icin getirdikleri kamyon ve kepceri calmislar ..guleyimmi aglayimmi sasirdim..ama dizi cok basarili.bildigin angara polisi :)
son bölümü yeni izledim behzat sonunda bombayı patlatmış
şu polislerin atarlı atarlı kimlik sorma sahnesinin canlısına şahit oldum sıhhıyede yunuslar gelene gidene şişt pişt diyerek kimlik soruyordu savcıya denk geldiler :hehe: :D :D
bende şimdi bitirdim bölümü:) fucker olsun, sarhoşluk sahneleri olsun, behzat'ın savcının eve gitmesi olsun bombaydı:D ama 2 bölümdür biraz daha farklı bir duygu veriyo sanki dizi, boğazında düğümleniyor insanın birşeyler yahu:)
gelecek bölümlerde savcıyla behsat evleniyo benden demesi :)
yeni bölüm başladı nerdesiniz millet :D
ekrana kilitik :D
bu azizde çaktırmadan gasteci kızı kesiyor yaşlı kurt :D:D
Aziz'in torunu olacak velet çok sevimli kerata... :D :D
yok bu bölüm tırt sevmedim :(
behzat vurdu gol oldu... :D :D
haftaya düğünümüz var.. zorla evlendirdiler adamı..
şöyle evlenme teklifi edebileceğim kafa hatun olsun duranı ziksinler !
Bu bolum iyiydi :)
Harunun da bi bolumluk isi kaldi onun da basi baglanir :D
eski bölümleri izlerken bakın ne yakaladım
bölüm 4
savcının kardeşi bu bölümde figüran olarak poyraz rolünde:
http://b1204.hizliresim.com/w/2/40sz2.jpg
hiç bu adamı hatırlayan olur başkasını oynatalım dememişler mi ki?
yakıştıramadım walla
tekirdağ'da nisan ayında kar yağıyor ve çanak yüzünden diziyi izliyemiyoruz:D allah'ım ne günlere kaldık:)
savcı çok iyi kucağa atlıyo ,hazır bekliyomuş :D
yok o saatte anca izledim diziyi sonra da siteye baktım :D
savcı esra yı seviyoruz ayrıca :D
ruh adam başladı :) behsat ekibi toplamış esra ile evlenicek lerini anlatıyor :)
hahahah tepkilere gel :D
Harun sevgilimiz diyen kadin için ne dedi yaw
Memduh sapa oturdu bu sefer sanırım :D