bi kaç bölüme toparlar herhlde kendini.. adamn piskoloji yok şuanda :D
Printable View
bi kaç bölüme toparlar herhlde kendini.. adamn piskoloji yok şuanda :D
Hastasıyız dedeee :D
yeni sezonda sanki biraz soğudu renkler soluk, harun kilo vermiş falan toparlar heralde birkaç bölüme. birde kanal sahibi değişince seneryoya karışmazlar inş.
bir de behzatın bu melankolik bunalımlı ezik hallerini uzatmasalar iyi olacak..
diziye bir an önce Ercümentin girmesi lazım.. senaryo çok yavaş ilerliyor.. :(
şulenin de kendi kızı olduğunu söylesin artık..
ercüment sanırım girmicek diziye yani nejat işler diziden ayrıldı bildiğim kadarıyla harunla kavga ettilerdiye bi haber okumuştum bi yerde
Behzat Ç. dizisinde Nejat İşler ve Fatih Artman kavga etti!
ercü dizide olmazsa ne tadı kalır artık behzat ç'nin?
Nejat isler her dizide sorun yaşıyor ya alkollü yada kavga çıkarıyor zaten sorunlu bı kişilik ama adam harbi oyuncu I'sini çok iyi yapıyor sonunugetirse bide
Göki,ZD
valla serdar akar ın 1 numaralı adamı çıkmaz demiştim ilk duyduğumda ama şimdilik görünmüyor ortalıkta:D:D:D
iyide ercünün hikayesi daha bitmedi bence konuk oyuncu olarak ara ara gene çıkacak
zaten behsata bi kazık attı behsatın bi kuyruk acısı var ercüye karşı onu bulmadan yapamaz daha kızının katilini öğrencek ki gene buraya biri yazmıştı memduh başkan ölmemiş oda çıkar yakında ortaya sonra behsatla birlikte ercüyü yakalamaya çalışırlar
edit buldum
bekleyin bekleyin bombalar patlayacak :hehe:
Şu an son bölüm tekrarı var, canı sıkılanlara duyurulur...
netten ızlemeye calısıyodum, Allah razı olsun :)
bakıyorum hemen ;)
bugun behsat ç nin sinema film ine gittin acıkcası hayal kırıklıgına ugradım dizisi daha guzel
nejat işlerde bir havalarda.... yolda görsem kafa göz dalarım...
sinema filminden çok şey bekliyorsunuz bence. Sonuçta diziyi de filmi de yazan da yöneten de aynı kişiler. Çok fazla birşey beklemek yanlış olur.
Herkes büyük umutlarla giittiği için filmi beğenmiyor.
film izlenebilir ,konusu güzel ; ama son bölüm normalin altındaydı.
şu anda star da bölüm tekrarı var , gerçi nette her zaman var :)
şevketle yatağa giren psikologdan bişiler çıkacak ilerleyen bölümlerde ;)