behzatın haruna abaza mısın dediği sahnede koptum :D
Printable View
behzatın haruna abaza mısın dediği sahnede koptum :D
Aha gazateci bastı behat iyice .oka sarcak anlaşılan.
uzun saçlı ben dua bilmiyorum siz okuyun dedi çıktı aradan gazteci resim çekti uzun saçlıda bi dalga olabilir mi :confused:
Kahve makinesinide kırdılar peki nerden haberleri oldu orada olduklarından acaba ?
müdüre başını bulucan dedi ya :D
en sonunu yakalayabildim , kazıp buldukları , bagaja attıkları ceset kimin?
Müdüre bide Bi kulağımızın arkası kalmıştı s...tirmedik onuda s....tirelim rahatlayalım dedi manyak bu adam ya :D
Şuanda star da tekrarı var
tekrarını izledim koptum gece gece ya :D yanlız her hafta dahada heycanlı oluyor bu hafta sonu çok sakat bitti gazeteci falan
konuşmalara bitiyorum yaa her türlü sayıyorlar :D
cesedi bagaja atarken Behsat'a uydurdukları bahane süper di yaa
...Ne yapıonuz laa burda?
...Bira içioz :D
Ceset sahnesinde arabanın arkasından Behzat Ç'nin çıkmasıyla Harun'un korkulu tepkisi... "***** bacını ...........:eek: " :D
Adını daha önce duymamıştım burda görünce bi baktım şimdi ilk bölüm bitti , güzelmiş izlemeye değer tşk ler bilgilendirme için :)
konuşmalar çok hoşuma gitti özel bişeyler çıkarcaz diye kasılmamış klasik sokak ağzı :) çokta iyi olmuş
Ercumentınn Gecen bolumde kafasına sıktıgı kıza ve ankara tabelesına noldu bu bolumde ben bekledım onun devamı olucak dıye ama yok.
çok kötü bir yerde bitti ya behzat ın ipini çekerler bu sefer bu olayda gazeteye cıktımı çok heycanlı olmaya başladı