dizi ilerde tekrar başlayabilir sonu açık bitirilmiş behzat alıp başını gidiyor yani yarın öbürgün behzat arabayla u dönüşü yapıp yada gezmekden sıkılıp geri dönüp dizi kaldığı yerden devam edebilir.. bence sonunu çok güzel bitirmişler..
iyi haberlerde var ayrıca behzat ç. ankara yanıyor filmlerinin çekimide haziranda başlıycakmış artık behzat ç sanırım sinemada devam edicek..
teşeşkkür etttim de bu kadar saçma bişeymiymiş boşuna merak etmişim.
21-05-2013, 09:41
Göki,ZD
Saçma bence böle gazete köşesinde açıklanmaz ç nin anlamı, açıklamak isteseler son bölümde açıklardılar.. Yazar haber olsun diye yazmış çizmiş.. Gerçek in ç si o ney ya :)
21-05-2013, 09:48
ronay
Alıntı:
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı
Saçma bence böle gazete köşesinde açıklanmaz ç nin anlamı, açıklamak isteseler son bölümde açıklardılar.. Yazar haber olsun diye yazmış çizmiş.. Gerçek in ç si o ney ya :)
katılıyorum :)
22-05-2013, 11:37
lethaldoze
Bence çözer in ç si. Ercüment gibi adam bejsat gibi bi başşbelası her gördüğü yerde saygısızlık yapan birini hiç öldürmedi hep korudu nerdeyse. Bence Behso Ercünün kardeşi. Ercüde amirimin annesinin evlendiği 2. kocasının oğlu. ***** dizide bi ara behsat hayalnde anne ve babası tartışırken duyuyordu. Babası komutanımla evleniceksin diyordu annesine. Ercümentte babası zamanında güçlü bir komutan olduğundan güçlü olmuştu. Memduh gibi dağda kurbağa yiyenbir komando onun emrinde çalışıyordu. Babana verdiğim söz var diyerek.
Nasıl bağlantı :D ben aslında iyi dizi yazarım :D
22-05-2013, 12:21
individual
bitsin diye bitmiş bence.hala kafalarda bazı sorular var.bu dizinin sonu böle olmamalıydı.ercümet'e ne oldu hala cevabı yok.
22-05-2013, 12:22
GökhanO
Alıntı:
individual Nickli Üyeden Alıntı
bitsin diye bitmiş bence.hala kafalarda bazı sorular var.bu dizinin sonu böle olmamalıydı.ercümet'e ne oldu hala cevabı yok.
mecburen bitirirsen boyle oluyor demek ki ;)
22-05-2013, 12:23
Eyüp
Sinema filmi çekilecekmiş Ankara Yanıyor diye..Orda ucu açık kalan soruları cevaplarlar herhalde..
Bence çözer in ç si. Ercüment gibi adam bejsat gibi bi başşbelası her gördüğü yerde saygısızlık yapan birini hiç öldürmedi hep korudu nerdeyse. Bence Behso Ercünün kardeşi. Ercüde amirimin annesinin evlendiği 2. kocasının oğlu. ***** dizide bi ara behsat hayalnde anne ve babası tartışırken duyuyordu. Babası komutanımla evleniceksin diyordu annesine. Ercümentte babası zamanında güçlü bir komutan olduğundan güçlü olmuştu. Memduh gibi dağda kurbağa yiyenbir komando onun emrinde çalışıyordu. Babana verdiğim söz var diyerek.
Nasıl bağlantı :D ben aslında iyi dizi yazarım :D
Behzat ç.nin annesi başkası ile evlendi; evlendiği adamın soy adını aldı, soyadıda Görmez .
Anne ç. nin soyadı görmez olur, çocuğunun soyadıda Görmez. Ancak Görmez değilde soyadı Çözer ise ayrı.
Emrah Serbes bile bilmiyor ç. nin ne olduğunu. Ç harfi ve ğ hafri alfabede aykırıdır, ğ ilede soyadı olmıcana göre , Ç. aykırılığı iifade eder gibi bişey okumuştum.
Benim günlük şarkı listemde olduğu için unutmam mümkün değil b
Trafo sahnesi, memduh başgan stresli :D , son sahne özellikle.
16-08-2013, 07:06
Low-Rider
Son sezonu hala bitirmedim, 6-7bölümüm kaldı bitmesin istiyorum izlemiyorum
16-08-2013, 08:11
Ramiz
arada izlerim şarkıları dinlerim , Neşet Ertaşlı sahnelerini de izlerim
16-08-2013, 11:59
lethaldoze
Bende ara sıra canım sıkıldıkça kafama göre sallayıp bir bölüm açıyorum vimeodan izliyorum. Ya insan ne bilim bi ayrı keyf alıyor dizi falan değil bi başka bişey bizden biriydi belkide...
senin fare yakaladığin kadar benim kedi.......... sahnesi efsaneydi.
Birde ilk ercüment ç. ile karşılaştığı sahnede alkolmetreye üfleyip "yetermi la" demesi :D
16-08-2013, 12:55
Risendark
boş vakitlerimde hep izlerim internetten ayrı bi keyif alıyorum izlerken samimi bi üslup var yapmacık değiller sanırım o yüzden :)
önceki sayfada zaten verilmiş fragman. kesinlikle sinemada izleyeceğim. bu ekibe bilet paraları son kuruşuna kadar helal olsun.
Aynen bende. Son günlerde aldığım en güzel haber geçen hafta öğrenmiştim.
Alıntı:
MeMo Nickli Üyeden Alıntı
çevremdekileride örgütleyip 2 3 kere gitmeyi bile düşünüyorom ben yeterki emeklerinin karşılıgını alsınlarda film çekmeye devam etsinler diye
Çok iyi fikir. İnşallah rekoru kırarlar.
Hatta Techsinema yapalım.
21-09-2013, 12:18
MeMo
Alıntı:
lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı
Aynen bende. Son günlerde aldığım en güzel haber geçen hafta öğrenmiştim.
Çok iyi fikir. İnşallah rekoru kırarlar.
Hatta Techsinema yapalım.
Sadece tech değil bütün durumu iyi olan behzat sevenler sosyal medyada birleşse ve böyle birşey yapsa daha hoş olur yeterki behzat bitmesin..
Birde benim anlamadıgım fırıldak ailesi internetten devam ediyor ve reklam alarak işi götürüyorlar behzatin yapımcıları neden böyle birşey düşünmüyor acaba?
Ç'nin anlamina 2 iddia. Ikiside birbirinden tamamen farkli. Bence ikiside bambaska gelisti. Ilk fotograf Behzat Ç'nin 1.bolumunun ilk dakikalarina ait ve duvardaki "CHE" fotografi. Ben ilk buradan yola cikildigini sonra "Çözer" soyadli Ercument'le fenomenlige gittigini dusunuyorum. Bana kalirsa Ç'nin anlami ilk bolumdeki duvardaki fotograf, yani adalet.
Unutmak kelimesi Un'dan cikmis, un ufak etmekten. :)
08-10-2013, 20:03
GÖKTÜRK
behzat abıyı ıstanbul yolunda görmüstüm beyaz mercedesiyle gidiyordu yanındada savcı hanım vardı camdan cıkıp el sallamıştım sağolsun oda el salladı çok mütevazi bi insan bence bi mani olmazsa cıktıgı gün bende gitmek istiyorum
Vay canına o gerizekalı herif kimse neye güvenip ercümente saygısızlığın kralını yapıyor. Eminim o piskopat kesme biçme ritüellerinden ortaya bi karışık uygular ercü...