2 side çatlak la bu hatunların
Printable View
2 side çatlak la bu hatunların
geçmiş olsun abla ne ya ahahhaha :D
valla ortalık karışacak gelecek haftayı beklicez yine
Oha diyorum sadece :) kesik parmakci o olamaz :)
vurulan kızın kardeşi ruh hastası heralde :eek:
rserdi sen cok geride kalmşsn :D belliyddi ztn o değilde gazeteci geldiğinde harunun yaptıgı mimiklere anlamszca güldm ya:D:D
Ben kesik parmakçının bu hatun olacağını sanmıyorum.Mevzu o kadar uzadıki bu kadar basitçe bitemez bence...
Birde kesik parmak olayları 15 sene önceye dayanıyor...Hatunun yaşı 30 olsa 15 yasındamı kesiyordu milleti :D
Bu kesik parmak olayından faydalanarak kız kardeşinin mevzusunu aradan cıkartıp kesik parmakçıya yükleme amacındaydı bence ...
Ne yazdım bee :D
bu ufak kardeş kesin ruh hastası onu anladımda simdi bi mantık yürütüyüm bu kesdikleri heriflerin. hepsi bu karıya asıldıysa usta kusura bakmada karıda suç var 1 olur sapık 2 olur sapık ama memleketdeki bütün sapıklar bu karıya yzıyorsa karıda var bişiler
5 parmak vardıya biri tutmuş biri yemiş biri yedirmiş falan diye :) geçen bölümde acaba ikisinin başınadamı aynı şey geldi ki
O değilde behzat bu parmakçıya bi bafiler öyle böyle değil :D
Behzat Ç mor 131 sorgu ? bu araç hakkında bilgisi olan :)))))
ölümüne playoff
forever ankaragucu
ceset diyorum ölmüşmü diyosun :D
iyide o polisin kardeşi behzatın eski kırık karısı degilmi :D
yok aga naptnız biri kafadan 40 yaşında diğeri 24-25 ztn amir kadına abla dio
ben yazdım bak şimdi;
bu narkotikçi çiçeğin ablası çiçek son bölümde gördüğümüz kafadan çatlak olan hatun..
vaktinde bu amirede bunları yaptılar bence oda çocuk esirgemede büyümüş tecavüz falan görmüş..biri ona yapılanların öcünü aldı(ama kim) olay bitti(kendisi alamaz çünkü o yıllarda yaşı çok küçük)
sonra bi gün kardeşi olduğunu öğrendi gitti kardeşini(çiçeği) buldu
şimdi çiçeğin öcünü almaya başladı ve yakalanmamak için ihaleyi behzata itelediki behzatın soruşturmada nerede olduğunu takip etsin ki ztn behzatla konuşmaya gelen bi adamı depoda haybeye vurdu
olmuşmu :D
ilk cinayetleri kim işledi onu çıkartamadım işte
ohhh be kafam rahatladı :D yanlız varya narkotikçi fenaa şuh bi kadın laa :D
ilk cinayetleri işleyen erkek kadın değil bu arada bitane trafik polisi öldürülürken arabadan sıkıyılar adama sıkanın erkek olduğu belliydi
ayrıca 2. posta cinayetlerden sadimidir nedir onunda haberi var emekli polise ilacını veren erkekti oda muhtemelen odur :D
131 ide pezevenk arabası yapmışlar ya :D
Bu bolum harun yardı :D