behsat alayına posta koyuyo yürü bee :D
Printable View
behsat alayına posta koyuyo yürü bee :D
s.gidin lan hepiniz ahahah güzel bitti:D
Bende kime patlayacak diye bekliyordum, piyango savcıya çıktı.
Heyecani yok eskisi gibi..
Abim abim resmen
ya ustalar bu şüle ne ayak ? ben baştan beri izlemiyorum bu diziyi . ilk bir 2 bölüme baktım sonra tv izlemediğim için izleyemedim. bir gün böyle mesai yaptım eve geliyorumm çubuk hastanesinin önünde 5-6 tane arka arkaya beyaz ducato'lar vardı bir baktım biri kamera ya alıyo bi kaç ışıkcı felan var dizi çekiyolar gece yarısı sordum felan behsat ç dediler o gün bu gündür takip ediyom. ilk behsatın neyi oluyo bu kız ? niye önem veriyo bu kadar ?
Güzel bölümdü yine dialoglar işi götürdü ilk sezondaki kadar her bölümde atraksiyon yok ercüyle memduh başkanın eksikliği hissediliyor...
Bu arada şu cinayet bürodan olay yeri incelemeye geçen eleman behzatın arkadan iş çeviriyordu uzun zamandır o taraftanda ses soluk cıkmadı o tarafa doğruda yürüyebilir önümüzdeki bölümler :)
hepiniz s.......n gidin :D sonu iyiydi
Behzat Ç., Şule’nin evden ayrılma kararına öfkelidir. Şule'yi kızı olarak kabul edemese de yanından ayrılmasını da istemediğini fark eder. Bu durum içinde birtakım çelişkilere yol açacaktır.
Diğer yandan, kenar bir mahallenin dışında genç bir adam cesedi bulunur. Olayı araştırmaya başlayan Behzat Ç. ve ekibi öldürülen adamın, üç arkadaşıyla birlikte yüklü miktarda bir para ele geçirdiklerini öğrenirler. Dört genç parayı paylaşma konusunda ayrılığa düşmüşlerdir. Soruşturmayı derinleştiren Behzat Ç., olayın basit bir soygun olmadığını fark edecektir.
ben izlemezdim bikaç kez takıldım sardı yani 1 aydır izliyorum..
parmakları ne yaptın çok merak ediyorum,
lafa bak:D
başladı rahatsız :D
bir sure zn plakali gc8 in sahibi emre de bu aksam behzat da.
kıza apçaoğlu sen napıyon diyo:D tam bizim cebecinin bebelerinin konşma ya:D
Adam ölüm haberi vermeye gidiyor , şaka yapıyor / harun :D
la bu haruna uyuz kapmaya başladım iyice çok dallama yaw :D