dayı erorr verdi :D
Printable View
dayı erorr verdi :D
bu selim tam bir o.ç. ya.. şunun foyası bir ortaya çıksaydı...
içtikleri o yeşil nedir bilen varmı? şekerle içiliyormuş :D akbabanın ''at mıyız lan biz'' demesine koptum :D
Absent, çeşitli bitkilerin damıtılarak fermante edilmesiyle elde edilen, alkol oranı yüksek (hacmen %45 ila %75) bir içkidir. Rakıya benzer şekilde bir miktar absente iki ila beş miktar su ilave edilip içilir. Ana bileşenleri alkol, pelin ve yeşil anasondur. Bunun yanı sıra üretildigi bölgenin geleneklerine göre çeşitli bitkiler karışıma eklenir.
:icon_tup:
Katil Karı fenaymış :D :D
zuahhaha vatandaşa çıkarın şu kimlikleri diye bağarıyo kimlikleri görünce nasıl ip gibi hizaya geçti :D
gördü toplum bilincini.
sevişiyoruz içiyoruz belgesel izliyoruz :D
açıklama gelirrrrrrrrrr
nihayet söyledi...
larissadan da kurtulduk.
3-4 haftaya Eda ile Harun çıkmaya başlarlar :D
gerçek hayatta olsa eda'nın harunla hiç işi olmaz.. ama dizide aşık ettiriyorlar kızı harun gibi bir hanzoya... :D
laa akşam akbabanın evde içtikleri neydi ,ne kadar güzelleştiriyo muş :D
şekerli bişeyler içiyorlardı ama ? :D
1 arka sayfada yazıyordu.
adı absent.
cinsel dürtüleri dürtmekle kalmayıp havaya ucuran birşey:),,,behzat amirimde yan etki yaptı zaten:D
Absent, çeşitli bitkilerin damıtılarak fermante edilmesiyle elde edilen, alkol oranı yüksek (hacmen %45 ila %75) bir içkidir. Rakıya benzer şekilde bir miktar absente iki ila beş miktar su ilave edilip içilir. Ana bileşenleri alkol, pelin ve yeşil anasondur. Bunun yanı sıra üretildigi bölgenin geleneklerine göre çeşitli bitkiler karışıma eklenir.
Gecen hafta yegenm getirdi %70 ligini ama kucuk getirmis nane gbi ilyinc bi tadi var bide cok yakiyor bogazi:):)
demek onun için şekerle içiliyomuş,aslında akbaba orda tüyoyu verdi atmıyız laa biz :D
absinth'ten sonra sabah şubeye gelen damacanaya dayanıyodu ya koptum orda dedim bunu da düşünmüşler helal olsun :D :D
''benim ev diye sana geldiysem sana diye gidersem evi bulurum ben''
imza behzat ç :D