Bu sebeptendirki ElectroWorld açılışında 2 tır evet tam 2 tır dolusu z5500 satıldı. Dün akşam gaze gelip analogtan sesi %75'e kadar çıkarttım 320 kb/p lik mp3 de bina oynuyor sanırsınız.
Printable View
Ne kadar dı bu z5500ın fiyatı electroworldde?
700 800 lira civarı gidiyordu kampanya dısında
z5500 için nette şöyle bi yorum vardı koparttı beni :D
"biz dugunde bunu kurup hayal cektik"
Microlab MC-4500 kullanıyorum ve tavsiye ederim, aldığınıza pişman olmazsınız :)
Bu arada söylemem gerekir logitech x530 ların subunda arıza var bildiğim kadarıyla bundan önce bende vardı subu arızalıydı geçenlerde almam gerekti aldım oda arızalı çıktı bu iki oluyo servise gönderiyorum.Haricinde ne kadar x530 subu gördüysem arızalıydı.Almadan önce denettir derim.
su an z-5500 de indirim var bimeks te 539 lira kacırmamanızda fayda var diye dusunuorum.bende aldım z-5500 den yarın elimde olucak ilk yorumları vs leri solerim.ama muhtesem olcagı kesin :)
Öbür haftasonu herhangi bir yerde karşıma çıkarsa deneyeceğim .
Dikkat edeceğim . Deneyerek almak tabiki en iyisi . Zaten alacağım yer uzak olduğundan tekrardan götürmem zor olur ;)
Dediğim gibi o her şekilde ses sistemi için ayırdığımın bütçemin üstünde :icon13:
Apartman dairesinde z5500 ? :D
Ben hiç tavsiye etmem komşularla aran bozulur :) Ben müstakil evde kullandığım halde bazen yan evlerden şikayet geliyor :)