daha önce ki sahibi travesti
önceki rengi kırmızı aracın her yerinde incik boncuk masraf var ama heryerinde bence arkadaşın 3-5daha ekleyip daha sağlam bişeye baksın benim içime sinmedi
yokum diyorum
Printable View
daha önce ki sahibi travesti
önceki rengi kırmızı aracın her yerinde incik boncuk masraf var ama heryerinde bence arkadaşın 3-5daha ekleyip daha sağlam bişeye baksın benim içime sinmedi
yokum diyorum
Anaaa bizim izmirin meşhur 31 plakalı bmw si :) Aman kanka boşverin ludacris'e kulak verin.
94te estoril yoktu sanrım
Hmm..
Anladım, arkadaşla bi konuşayım o zaman.
Dediğim gibi arkadaşın düşüncesine göre, motoru, şase ve kuleleri sağlam olsun gerisi mühim değil diyor.
Maziside çok mühim değil. Araç istanbula gidicek sonuçta :)
@Ludacris, arabayı dıştan mı inceledin? motoruna fln bakabildin mi, şaselere fln?
Antepden Bildiğimiz Arabalar Var İsterseniz Bunlarada Bakın Fikir OLur En Azından
Araçlar Arkadaşlarımız Arabası Elimizden Geleni Yaparız Eğer Düşünürseniz.
satılık ikinci el 1997 model BMW 3 Serisi 3.28Ci 29.000 TL'ye
satılık ikinci el 1996 model BMW 3 Serisi 3.28Ci 28.000 TL'ye
Ayrıca 94 Model Pekte Temiz Olmayan BMW ' yle MeganDizeli Takas Etmek Ne Kadar Mantıklı Olur Bilemem..
Araç geçmişi oldukça mazili. Gel gelelim rengine kadar değişmiş ve toplanmış bir araç. Yani toplandığına göre dökük haline en az 4-5 harcanmış hali hazırda. Kaportalık harcıyacağın ekstra bişi çıkmaz pek. Çıksa çıksa motor çıkar.
Kazaları çok büyük değilse bu fiyata iyi aslında :)
Ömer bence boşverin ;)