Herkese mrb sımdı oturuyoruz arkadasımla fakat arabası 2005 beyaz vtecII için bır turlu bı jantada cuk yakısır dıyemedık ne takalım resım yada fıkrı olan varmı 17 dusunuyo kendısı
Herkese mrb sımdı oturuyoruz arkadasımla fakat arabası 2005 beyaz vtecII için bır turlu bı jantada cuk yakısır dıyemedık ne takalım resım yada fıkrı olan varmı 17 dusunuyo kendısı
imkan varsa en güzel gidecek jant,araba beyaz olduğu için beyaz OZ supertourismo harika gider bence.birazda rally havası katar![]()
Benim jantları derdim fakat izmir'den gökhan abiye verdim, onun araçta vtec2![]()
17'' TE37 bakın bence![]()
vtec2 ye 16 ichden fazla jant takilinca cok kotu duruyor nedendir bilmem
birde mat bir renk beyaz yesil yada acik tonda bir turuncu guzel olur sanirim aracinizin fotosunu ekleseniz ya![]()
sarı advan rg2 tavsıye ederım
ayrıca lensoların kg ları hafif vede fiyatları çok uygundur 17'' fiyatı ''nerdeyse'' 15 jant fiyatı kadar merkez bayilerinde.. (16''fiyatıdır normal olarak..)
ü
veya
![]()
benım teg ın durumu bellı olsun ona gore ıstersen siyah 16'' oz ultraleggera ve üzerinde daha 50 km lık sıfır pzero lar var
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
imkan varsa oz ultraleggera hatta 18'' takılırsa çok güzel olur jant zaten hafif 17 18 çok farketmez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)