sms de veriyorlar mı ?
Printable View
ben reklamlarda görür görmez gittim geçiş yaptım açılır açılmazda 5mb net verdiler oh paşalar gibi
Bende turkcell 1500 dk kamu 59tl tarife kullanıyrdum 65 70 tl ortalaması fatura geliyordu. Vodafone da 1000 dk çiftçi hattı var 40 tl muhtardan kağıt alıyorsun çiftçilik yapıyorum diye vodafona o tarifeye geçtim 27sinde vodafondayım
Turkcell Gold plus paket kullanıyorum. 5000dk turkcell içi 1000dk heryöne 1000sms heryöne 1gb da internet paketi veriyor. normalde 109 lira sözleşme yaptım 1 senelik %25 indirim yaptılar her ay 82 liraya kullanıcam. normalde 250den aşağı gelmiyordu bakalım bu paketle inşallah 82lirayı geçmez fatura.
Gecen gun butun genc tarifeleri arastirdim cikan sonuclar soyle
AVEA:heryone 400dk ve 4000 sms aylik 25 tl aboneligin 6. ayindan itibaren 35 lira
TURKCELL:Heryone 300dk ve 3000 sms aylik 29 lira (her ay muhakkak vergi cart curt 2-3 lira fazla geliyor)
VODAFONE:Heryone 300dk ve 5000sms facebook twitter bedava( sifir facebook falan degil normal facebook) aylik 25 lira siniri asmadiginiz zaman 25,01 TL bile glmez faturaniz
Ayrica vodafone'da sinirsiz cep internet 7,99TL
ne kadar cok paket var arkadas herkes baska tarifede :D
onceden ne guzeldi bi genc turkell vardı bide mobil ogrenci :D
şimdi bakıyorsun 75 tane ayrı ayrı tarife insan nereye gececeğini sasırıyor o yuzden ben eski kafa mobil ogrenciden devam edicem bir ara faturalıya gectim azıma ettiler o yuzden knt enguzeli olursa konusuyorsun olmassa susuyorsun :)
konuyu baltalamak gibi olmasın ama avea nın allah bin türlü belasını versin
Heryöne tarifelerinden canım çok yandığı için tövbe ettim.Şuan 3000 dk. avea içi 29 liraya konuşuyorum.Her ay sayaçları sıfırlıyom.Kafam rahat valla.
Arkadaşlar geçen gün bende sordum bu kampanyayı ama pekte mantıklı gelmedi şöyle 3 aydab sonra 1 ay bedava olayı sadece 1 kere yani senede 3-4 ay bedavaya getirirm gibi bi düşünceniz olmasın.ayrıca sadece avea dışından bi hattan veya avea kontörlüden geçerseniz 25 lira ödüyorsunuz.avea faturalıdan falan geçerseniz 35 lira aylık.ayrıca facebook twitter bedava diyolar ama facebook zaten telefondan ücretsiz girilebiliyor.sordum ben nasıl şu an ücretsiz girdiğimiz facebookta resimler gözkmüyo aveanın kampanyasında da gözükmüyomuş yani pek mantıklı değil.avea nın en iyi kampanyaları kamu kampanyaları bence.
Bol bol avea Tarifesindeyim avealılara 3000 DK diger yönlere dk sı 19 kuruş artı 10 bin sms avea bin sms tkcell vadafone ayda sadece 40 lira ödüyorum ama arada 50 60 a cıkıyor .D:D
sevgilime Dakikalar yetmiyor diyorsanız bu tarife güzel ;)
herşey hoş güzelde devletin aldıgı vergiler aylık ödedigim paketten daha pahalı vbeeee
KDV 6.79
Ötv 9.39
GENE ÖTV 2.04
TELSİZ BEDELİ RUHSATNAMESİ 1 TL
TELSİZ KULLANIM UCRETİ 1TL
G.tlerine soksunlar o vergileriii
çarşamba gecesi 01:40 ta hattım avea ya taşınıyor.. bu gece mesaj geldi..
bende geçicem bu tarifeye.. iflahım kurudu öde öde bitmiyor faturalar :)
bir çekişmedir gidiyor
yok bu faturalı genç tarife....
üye olmak için 25 yaşından aşşağı iseniz, GENC boşluk tc kimlik no boşluk doğum yılını 2222 ye yolluyorsunuz ve bir sonraki fatura döneminden sonra devreye giriyor
300 dakika her yöne ve 3000 sms ama 3000 smste şöyle bir kural var, her gün atıcağınız 1 smsten sonra 100 sms bedava yani her gün attığınız ilk mesaj için bir mesaj parası ödüyorsunuz.
kontrlü avea kullanıyorum çok pişmanım.