Teçturkey erkekler hamam miiting yapalım :D
Printable View
Teçturkey erkekler hamam miiting yapalım :D
ben ve ümit girnedeyiz zaten isterseniz yemeği yedikten sonra karar veririz her ortama uyarım
Olur yemekte karar verelim gidip bi yerlerde oturuz ;)
en guzelı ctesıden yapın gırneye gecın .aksam dısarı cıkın gerekırse clube gıdın.gercı okadar sapı kımse almaz clube bıde mangal yapın gırnedekı arkadaslara mısafır eolun gece ertesı gun oglen herkes rahat rahat evıne gıtsın.
ben olsam ole yapardım :D
Sınav haftası kimse bi yere cıkmaz ki, kılıbıklık diz üstü olan ben nasıl cıkıcam hahahhaa :)
bende tamamim.oncesinde neler yapalim onu kararlastiralim pekte bi secenek yokki yaa
:) ya biz öglen buluşalım kanadımızı yiyelim sonra bi yerde oturalım bu rahat rahat sohbet edebilicegimiz yer önerilerini alalım. :)
Son plan ne?Nerede saat kaçta buluşuyoruz?
evet nedir son durum?
fatmayı bekliorum gelicem oraya :D
pühh ne üzüldüm ne üzüldüm :D :D
god sorry :D
ayın 16sında kıbrısa gider.
subatın ortasına dogru donerım .haberiniz ola..
Son durum 8inde ilk kanatcı haydarda buluşalım diyoruz 12de yemek yedikten sonra bi yerde otururz orda kararlaştırıp çok geç olmadan dagılırız sınavlarımız var malım 6 7gibi dagılırız.
Uygun mudur?
12 herkese uyarmi acaba 2 falan mi yapsak? farketmez benim icin ama sanki 12 azcik erken gibi olmus tabi herkes ne diyosa oyle olsun zaten girnedeyim ben :)
kanatcı 12 de acılıo zaten :D
Tamam o zaman 2de buluşalım, herkezin vaktinden fazla almamak istiyorum sınavlardan dolayı. :)