ooo kampanya bi başlasın ben hergün 10 tane magnum yerim beni kimse durduramaz vallahi vergisinide vermeye hertürlü hazırım yani ana parayı vermicem yani vergisini veririm hertürlü yine kardayım yani
ooo kampanya bi başlasın ben hergün 10 tane magnum yerim beni kimse durduramaz vallahi vergisinide vermeye hertürlü hazırım yani ana parayı vermicem yani vergisini veririm hertürlü yine kardayım yani
walla kuşadasında bütün gün 3 arkadaş toplamda 15 tane magnum yemişiz.hepsinde M var.çıkmaz bize çıkmaaaaz !.... :D
millet reklamdan kaçar bende nerde reklam war die bekliorum.dün yakaladım yine köşesinden yakında açıklancakmış.internettede her yere baktım bi şey bulamadım bakalım bekliorum.forever magnum
dün akşam 3 tane aldım M'den başka bişey çıkmadı :D daha başlamadı sanırım bu olay :D
sanmıorum başladığını yakındadiodu zaten paraları saklayın kampanya başlayınca abanırsınız:D
bence şifre mifre bişi olucak onu gönderip çekiliş vs olucak yoksa olmas :D
ben geçen yaz clk için çok yedim ve çok şifre gönderdim tcell e bi numaraya çıkmadı :) rahat 100 kere göndermişimdir..
bi o kadar da lambo için gönderilir yani :)
daha başlamadı, zaten 1 gün önceden benim haberim olur...
mesela bana çıksa hımmm
yüzde 20 kadar veraset ve intikal vergisi olucak... yani 750 milyar olsa araç mesela 150 milyar vergi... trafik sigortası ve yıllık vergisi 10 milyar tutar. ayda 2-3 milyar benzin masrafı olur. kasko 10 milyara kurtarır, oda yaparlarsa...
yok bana çıkmasın kafayı yerim.. hayatta satmam ama alamamda.. ölee durur :)
Beyler bişey sorabilirmiyim ,
Diyelim bize cıktı :) vergisinide ödeyemiyoruz , yedeklerdede ödeyebilen yok
ee noluyo nası bi prosedür uygulanıyor bilen warmı ?
abi bu tür olaylarda anlaşıyorsun aracın vergisiz değeri atıyorum 300000ytL ise sen ben bunun vergisini ödeyemem ben dersen 150000ytL'de el sıkışıp paranı alıp aynen arkana bakmadan uzuyorsun =)
bi hocamın başına geldi aynı olay.ford mondeo kazanmıştı.aracı vardı istemedi yarıparayı aldı kurtuldu.
bende ıce tea evo7 verdiği zamanlar yardırıyodum paso..bi sabah aradılar evi iyi günler ıce tea den arıyoruz diye:D kazandınız dedi,allaaa dedim sora pilli radyo dedi...eyvallah dedim:D:D:D sora tekrar yattım uyudum
ahahaha pilli radyo iyiymiş:D
pilli evo kazandınız :D
ohh anasını satiyim biz sahilde pilli radyomuzu dinleyelim herif çufur çufur geçsin yok yaaa...pillerim vallaa onu :D:D:D
mazdamı bu soruları olmasa bide daha iyi olucak..evet mazda abi sanayide bu hale geldi :D alsancak gül sokaktan geçerken bigün aaa rx7 ye bak dedi herifin biri...yarıldım:D:D:D
hem vermezler(öle tahmin ediyorum adamların günahlarına girmeyelim)çıksada kullanmam satarım vergisinden parasıda bna kalır;)
algidada çalışan bir arkadaşım kanpanyanın pazartesi başlayacağını söyledi çubuktaki şifreyi sms ile yollayıp çekilişe katılabiliyorsunuz.
elimde reklam videosu mevcut arkadaş yolladı